Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Lavabo Bataryaları

102 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Suyun doğal akışına yenilikçi bir yorum getiren VitrA, farklı kullanım alanlarına uygun lavabo bataryası modelleri tasarlar. Fonksiyonel özellikleri ve ergonomik tasarımları ile ihtiyaçları karşılayan bu ürünler, dekoratif yönleriyle de öne çıkar. Banyolara nitelik kazandıran özel tasarımlarda modern çizgilere yer verilir. Rutin yaşam alanlarına şık bir dokunuşta bulunan VitrA modelleri sayesinde kullanıcıların tarzını yansıtması mümkün olur.

Lavabo Batarya Fiyatları

VitrA, lavabo batarya modellerinde hem yenilikçi teknolojiler kullanmaya hem de estetik görünüme önem verir. Özgün tasarımlar, bu anlayış sayesinde kullanımı kolaylaştırır. Lavabo batarya fiyatları da VitrA’nın zamansız tasarımlarında yer verdiği fonksiyonel özelliklere göre geniş bir skalada sunulur. Böylece her kullanıcı kendine uygun fiyattaki ürünü kolayca bulabilir.

Evlerde ve özellikle gün içinde yoğun olarak kullanılan işletmelerin tuvalet ve banyolarında hijyenin sağlanması büyük önem taşır. Bunun için temassız kullanım olanağı sunan pilli ya da fotoselli modeller tasarlayan VitrA, hijyenik çözümler yaratır. El değmeden suyun akmasını sağlayan bu modeller, duvara ya da tezgah üzerine monte edilebilir otomatik kapanma özelliği sayesinde kullanıcıların su tasarrufu sağlamasına da yardımcı olur. Ucuz lavabo bataryası arayanlar, işlevselliği ön planda olan bu VitrA lavabo bataryalarını tercih edebilir.

Lavabo Bataryası Modelleri

Tek armatür delikli lavabo batarya modelleri döner borulu, yüksek, şelale, sifon kumandalı gibi pek çok seçeneğe sahiptir. Tek kumanda koluna sahip olan seçenekler, suyun hızlıca açılıp kapanmasına olanak tanır. Kullanıcılar, bu şık tasarımlar arasından lavabonun şekline, boyutlarına ve fiyatına göre seçim yapabilir.

Özgün tasarımları ile dikkat çeken iki ve üç delikli batarya seçenekleri, VitrA’nın yenilikçi ve fonksiyonel tasarım anlayışını yansıtır. Zarif ve ince formuyla banyolarda estetik bir görünüm yaratan modeller, avuç içi kumanda kolu gibi yeni nesil özelliklerle pratik kullanım imkanı sunar. Modellerin yüksek basınca dahi direnç gösteren aparatları ve akış teknolojisi de VitrA’nın kullanıcı odaklı tasarım vizyonunu temsil eder.

Yüksek lavabo bataryası ise genellikle çanak lavabolarda tercih edilen modellerden biridir. Zarif bir görünüme sahip olan bu ürünler, farklı dekorasyon stilleri ile kolaylıkla uyum sağlayabilir. Çanak lavabolarda kullanılan modeller arasında şelale ve sifon kumandalı tasarımlar da bulunur. Lavaboyu hızlı ve kolay bir şekilde su ile doldurmak isteyenler için sifon kumandalı modeller idealdir. Bu modellerle aynı hızda suyu boşaltmak da mümkündür. Fonksiyonel çözümler sunan şık tasarımlar VitrA ile geniş bir fiyat aralığında kullanıcılara sunulur.

En Uygun ve Kullanışlı Banyo Lavabo Bataryaları

Banyo ve tuvaletlerde her gün kullanılan lavabo bataryaları, VitrA’nın inovatif vizyonu ışığında farklı alanlara uygun şekilde tasarlanır. Minimalist ve ferah bir alan yaratmak isteyenler için ankastre modeller uygun bir seçim olabilir. Sıva üstü ve sıva altına monte edilebilen ankastre banyo lavabo bataryası ise kişisel zevklere, banyonun genişliğine ve ortamın genel tarzına uygun olarak seçilebilen diğer bir batarya modelidir.

Lavabo banyo modellerinin işlevleri kadar görünümleri de önemlidir. VitrA, lavabo bataryası koleksiyonlarında özellikle modern tarzın tamamlayıcısı olan renk ve tasarımlara yer verir. Mat ya da parlak bitişli olan ürünlerde bakır, altın, gümüş, krom, nikel kaplamalar kullanılır. Bu sayede kullanıcılar, ihtiyaçlarına ve tarzlarına uygun tüm modelleri VitrA koleksiyonlarında rahatça bulabilir. Fiyat açısından da geniş bir aralıkta sunulan banyo lavabo seçenekleri kullanıcıya kolaylık sağlar.

Lavabo Bataryaları Ne İşe Yarar?

Lavabo bataryaları, sıcak ve soğuk suyun kontrollü biçimde akmasını sağlar. VitrA lavabo bataryası modelleri, farklı kullanım alışkanlıkları ön planda tutan bir anlayışla tasarlanır. Bu sayede sıcak ve soğuk suyun akış kontrolü için ürünlerde farklı türde musluk kolu dizaynlarına yer verilir. Aynı zamanda musluk başlıkları da farklı kullanıcı beklentilerine kusursuz biçimde cevap verecek çeşitliliktedir.

Bataryalar ve musluklar, temel işlevlerinin yanı sıra kullanım alanlarındaki şık görünümü pekiştirici özelliğe sahiptir. Bakır renkli, krom ve paslanmaz çelik ürünler kullanıldıkları alanlardaki görünümün göz kamaştırıcı olmasına katkıda bulunur. Kullanıcılar, kişisel zevkleri doğrultusunda farklı renk seçeneklerine ilaveten sıva üstü ve altı birçok lavabo bataryası modeli arasından seçim yapabilir.

Lavabo Bataryası Çeşitleri ve Özellikleri

Banyo lavabo bataryası modelleri, montaj detayına göre sıva üstü ve altı olmak üzere iki ana gruba ayrılır. Sıva üstü lavabo bataryaları denildiğinde hemen akla tezgah üstü ürünler gelir. Montajı ve bakımı son derece kolay olan bu ürünler, doğrudan banyo lavaboları üzerine monte edilebilir. Ankastre ve duvardan banyo bataryası çeşitleri ise yalınlıkları ile göz doldurur. Üstelik ankastre ve duvardan modellerin tıpkı sıva üstü türdeşleri gibi tek ve çift su çıkışı versiyonları bulunur.

Artema lavabo bataryası çeşitleri, kontrol şekli bakımında da iki farklı kategori halinde kullanıcıların beğenisine sunulur. Fotoselli lavabo bataryası modelleri, hareket algılayıcı sensörleri ile hijyenik kullanımı destekler. Geleneksel kullanım tarzını benimseyenler ise farklı kol tasarımlarına sahip klasik tipteki ürünlere yönelebilir.

Lavabo Bataryası Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lavabo bataryası satın alırken ilk olarak ürünün hangi malzemeden üretildiğine odaklanılması gerekir. Zamak üzeri krom kaplamalı ve paslanmaz çelik ürünler darbelere, çizilmeye karşı dayanıklı yapıları ile ön plana çıkar. Batarya seçiminde ayrıca lavabonun tasarım özellikleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin; çanak lavabo bataryası gibi modeller, yüksek kenarlı lavabolar ile gerek işlevsellik gerekse görünüm açısından kusursuz bütünlük sergiler.

Konu görsel bütünlük olunca lavabo ve çevresi ile uyumlu renklerdeki bataryalara yönelmekte fayda vardır. VitrA, farklı zevklere uygun olarak banyo koleksiyonlarında bakır, krom, paslanmaz çelik ve beyaz lavabo bataryası çeşitlerine yer verir. Zıtlıklardan hoşlananlar içinse ürün kategorisinde siyah lavabo bataryası modelleri gibi alternatifler mevcuttur.

Lavabo Bataryası Nasıl Sökülür?

Lavabo bataryası sökme işleminin ilk adımında, çalışmaya engel bir durumun meydana gelmemesi için ana su vanasını kapatmak gerekir. Bu işlemin ardından ise hatta kalan suyun boşalması için batarya açık duruma getirilir. Borularda kalan suyun tamamı akınca ara musluk modelleri ile bağlantı sağlayan spiral hortum anahtar kullanılarak açılır. Aynı işlem, bataryayı lavaboya sabitleyen somunu açmak için de uygulanır. Somununu açıp yerinden sökerken altındaki pul unutulmamalıdır. Somun ve pul sökülünce, üst kısmından tutulup çekilerek batarya contası ile birlikte bağlantı noktasından kolayca ayrılır. Bataryaya halen daha bağlı durumdaki spiral boruyu sökmek içinse yine anahtar kullanılabilir. Duvardan lavabo bataryası sökme işleminin başlangıcı ise lavabo ya da tezgaha bağlı modeller ile aynıdır. Yani önce ana su vanası kapatılıp borularda kalan su boşaltılır. Bu işlemin bitiminde sırasıyla musluk vidası, kollar, döşeme plakası ve batarya valfi yerinden çıkartılır. Tüm bağlantı elemanları söküldükten sonraysa sıra bataryanın çıkartılmasına gelir.

Lavabo Bataryası Nasıl Monte Edilir?

Lavabo bataryası montajı büyük oranda sökme işleminin tam tersidir. Yani sıva üstü montaj işlemi için önce spiral boru ile bataryanın bağlantısı yapılır. Ardından conta vasıtasıyla batarya lavabo veya tezgah üzerindeki montaj deliğine sıkıca oturtulur. Bu işlemi takiben batarya bir somun aracılığıyla yerine sabitlenir. Duvardan lavabo bataryası modellerinde ise montaj işlemi çok daha pratiktir. Zira su tesisatı ile ilgili tüm bağlantı elemanları sıva altında hazır haldedir. Bu nedenle tek yapılması gereken valfin ile döşeme plakasının yerine özenle yerleştirilmesi ve ardından bataryanın bağlantı noktasına hizalanıp vidalanarak sabitlenmesinden ibarettir.

Lavabo Bataryası Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Paslanmaz çelik ya da krom kaplama lavabo bataryası temizliği son derece kolaydır. Zira bu tür VitrA lavabo bataryası modelleri, su lekesi ve kireç oluşumuna karşı dirençli yüzey yapısına sahiptir. Paslanmaz çelik ve krom yüzeyler için geliştirilen temizleyiciler ile bataryalar ilk günkü parlak görünümlerini kolayca geri kazanabilirler. Bunun için öncelikle sprey yüzey temizleyicinin kullanım talimatında belirtilen miktarda bataryanın üzerine püskürtülmesi yeterlidir. Yüzey temizleyici uygulandıktan sonra nemli bir mikro fiber bez ile batarya silinir ve ılık su ile durulanarak süreç noktalanır. Rutin temizlik işleminin haftada bir tekrarlanması, batarya üzerinde toz birikmesini engeller. Dolayısıyla zaman içerisinde batarya yüzeyinde kararma veya leke oluşması ihtimali büyük oranda ortadan kalkar.

Lavabo ile Batarya Arası Kaç cm Olmalıdır?

Akan suyun çevreye yayılmaması için lavabo ile batarya arasında belirli bir mesafe bulunması şarttır. İdeal sonuç için musluğun su çıkış ucu ile gider deliğinin hizalı olması gerekir. VitrA ürün kategorisinde yer alan lavabo bataryası modellerinde çıkış ucu uzunluğu, ortalama ölçü olan 14 santimetreden başlar.

 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek