Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Water Jewels

4 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Kompakt
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Water Jewels Koleksiyonu

Zarafeti eşsiz detaylarla bir araya getiren VitrA Water Jewels koleksiyonu, banyolarına farklı bir görünüm kazandırmak isteyenler için iyi bir seçenek haline gelir. Farklı renk, şekil ve boyut seçeneklerine sahip olan modeller, herkesin ihtiyaçlarına yanıt verecek alternatifler içerir.

VitrA Water Jewels çanak lavabo çeşitleri, tezgahların üzerine yerleştirilecek biçimde tasarlanır. Antik bir tasarıma sahip olan ürünler, kendine has detaylarıyla banyolara zarif bir hava katmayı başarır. Bununla beraber gösterişli yapısı, VitrA Water Jewels çanak lavabo çeşitlerini birçok kişi için tercih sebebi haline getirir.

Antik detayları modern çizgilerle harmanlayarak ortaya zamansız parçalar çıkaran koleksiyon, banyolarında orijinal detaylar elde etmek isteyenlerin dikkatini çeker. Geniş kenarlı dikdörtgen ya da kutu benzeri formlara sahip olan Water Jewels VitrA lavabo serisi, tezgâhların üzerini hem şık hem de kullanışlı hâle getirir.

Lavaboların yanı sıra VitrA Water Jewels koleksiyonu içerisinde birçok farklı parça da yer alır. VitrA Water Jewels klozet kapağı ya da asma klozet modelleri, farklı görünümü ve yaratıcı detaylarıyla dikkatleri üzerinde toplar. VitrA Water Jewels asma klozet modelleri, İtalyan tasarımcılarla beraber tasarlanan özel görünüme sahiptir. Görkemli bir yapıda olan klozetler, duvara monte edilerek kullanılır. Ayrıca duvara monte edildiği için yerden tasarruf sağlayan VitrA Water Jewels klozet modelleri, küçük alanlar için de ideal hale gelir.

Water Jewels koleksiyonu, geleneksel banyo malzemeleri tasarımlarından farklı olduğu için orijinal parçalar arayan kişiler tarafından tercih edilir. Malzeme kalitesi, işçilik ve farklı tasarım detaylarıyla bu ürünler, banyolara ayrı bir görünüm katar. Yerleştirildiği ortama hem modern hem de klasik bir hava kazandırdığı için Water Jewels VitrA serisi geniş bir kitleye hitap eder.

Water Jewels Çanak Lavabo Modelleri

VitrA Water Jewels lavabo modelleriyle banyolara farklı bir görünüm kazandırır. Ayrıca şık detayları fonksiyonellikle bir araya getirerek kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarır. Ürünler incelendiğinde farklı detaylara sahip olan birbirinden farklı birçok tasarım olduğu görülebilir. Böylece herkes aradığı modeli kolaylıkla bulabilir, banyolarının görünümüne çarpıcı detaylar kazandırabilir.

Ürünler siyah, beyaz, terra-kota ya da mavi gibi farklı renklerde üretilir. Sıcak kahve tonlarından beyaza kadar geniş bir renk skalasına sahip olması, Water Jewels çanak lavabo modellerinin öne çıkan detayları arasında bulunur. Tezgâh üzerine monte edilen modeller, kolay bir şekilde değiştirilebildiği için de kullanıcılarının beğenisini kazanır. Her ne kadar zamansız bir tasarıma sahip olsa da lavabolarını değiştirmek isteyenler tezgâh üstü modelleri kolaylıkla yenileyebilir, banyolarını dilediği gibi şekillendirebilir.

Water Jewels lavabo modelleri, ergonomik tasarımlarıyla da dikkatleri üzerinde toplar. Geleneksel lavabolarla kıyaslandığında tezgâhın üzerine daha fazla çıkması, ürünlerin kolay bir kullanım kazanmasını sağlar. Böylece farklı boyda olan herkes lavabolarda rahatlıkla elini yıkayabilir. Hem şık hem de kullanışlı olmasıyla dikkat çeken Water Jewels çanak lavabo çeşitleri, banyolarına farklı bir hava katmak isteyen kişiler için iyi bir seçim olur.

Water Jewels Çanak Lavabo Fiyatları

Water Jewels çanak lavabo fiyatları sahip olduğu çeşitlilik sayesinde geniş bir aralıkta dağılır. Farklı fiyat seviyelerinde birçok ürün içermesi sayesinde Water Jewels koleksiyonu farklı bütçelere uygun seçenekler barındırır. Tasarım parçaları banyolarında değerlendirmek isteyen kişiler, Water Jewels koleksiyonunun sunduğu avantajlardan yararlanabilir. Lavabo, klozet ya da klozet kapağı gibi banyoların önemli parçaları VitrA Water Jewels koleksiyonundan seçilerek banyolarda renkli tasarımlar yapılabilir. Havadar bir görünüme sahip olan, orijinal çizgileriyle yerleştirildiği ortamın ambiyansını değiştiren ve banyolara estetik detaylar kazandıran Water Jewels koleksiyonu, ilk bakıştan itibaren dikkatleri üzerinde toplar.

Water Jewels Koleksiyonu Özellikleri

Banyolarda ihtiyaç duyulabilecek hemen hemen bütün önemli parçaları koleksiyonunda bir araya getiren Water Jewels, herkesin göz atması gereken birçok seçenek içerir. Water Jewels koleksiyonu, üretim teknolojisi sayesinde uzun süreli bir kullanım sunmasıyla birçok kişinin beğenisini kazanır. VitrA Clean teknolojisi, lavabo ya da klozetlerde su lekelerinin ya da kireç artıklarının oluşmasını geçiktirir. Bu sayede VitrA’nın özel teknolojisi, ağır kimyasal temizleyiciler kullanmadan ürünlerin kolay bir şekilde temizlenmesini mümkün hale getirir. Böylece banyolar her zaman temiz kalabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek