Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Siyah Beyaz Banyolar

53 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Daha Fazla Göster
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Daha Fazla Göster
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Kompakt
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Siyah Beyaz Banyo Modelleri

Siyah beyaz dekorasyon, sade, şık ve zamansız tasarımlardandır. Siyah beyaz banyo modelleri, ortama modern bir hava katarken, minimalist bir yaşam tarzını da yansıtır. Siyah ile beyazın kontrastı, banyoyu olduğundan daha büyük gösterir. Banyoya derinlik ve karakter katar. Siyah beyaz banyo dekorasyonunda genellikle sade ve net hatlar ön plandadır. Bu nedenle tercih edilen dolaplar, aksesuarlar minimalist ve modern bir görünüme sahiptir. Özellikle geometrik desenler siyah beyaz banyolarda kullanılan öğeler arasındadır. Banyoda kullanılan geometrik desenlere uygun VitrA’nın çeşitli çizgilere sahip klozetleri tercih edilebilir. Ayrıca banyolarda tercih edilen aydınlatma siyah ile beyazın uyumunu ve verdiği ferahlığı ortaya çıkarır. Kullanılan LED aydınlatma banyoya loş bir ortam sağlayarak siyahtan gelen derinliği, beyazdan gelen sadeliği gözler önüne serer. Böylece siyah beyaz banyolarda geçirilen zaman daha keyifli, daha konforlu bir hal alır. 

Siyah Beyaz Banyo Dekorasyonu için İlham Veren Ürünler

Siyah ile beyazın hem uyumu hem de kontrastı tasarımlar için kullanılmaktadır. Tezatlığın verdiği keskin ve net hatlar ön plana geçerken, siyah ile beyazın uyumu da ortaya çıkmaktadır. Siyah beyaz banyo dekorasyonu için banyo setleri tercih edilebilir bu sayede tasarımda bütünlük sağlanır. Siyah beyaz banyo setleri, tasarımda ön plana çıkar. VitrA’nın banyo setlerindeki mükemmel akış, tasarımda estetik bir görünüm sağlar. VitrA banyo dolabı setleri genellikle düz ayna, lavabo dolabı, lavabo ve aydınlatmadan oluşmaktadır. Siyah beyaz banyolarda kullanılan ayna, siyah ile beyazın uyumunu alana yansıtarak banyoya ferahlık katar. Banyo alanına göre siyah beyaz banyo setinin ölçüsü değişik tercih edilebilir. Siyah beyaz banyo ile ayna ve aydınlatma kombinasyonu banyoda hoş bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon banyo tasarımının gözde parçası haline gelir. Gözde parçaya uygun aksesuarlar tercih edilerek tasarım tamamlanır. 

Siyah Beyaz Banyo Dolapları

Banyoların vazgeçilmezi dolaplar, kullanıcılara depolama alanı verir. Banyo dolapları, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, havlular gibi banyoda bulunabilecek her türlü malzemeyi depolama imkânı sunar.  Siyah beyaz banyo modellerinde eğer banyo alanı uygunsa hem lavabo dolabı hem de boy dolabı tercih edilebilir. Bu sayede depolama alanı artar ve kullanım kolaylığı sağlanır. VitrA siyah beyaz banyo dolapları tam açılır, bu sayede malzemeler rahat alınır ve rahat yerleştirilir. Aynı zamanda VitrA’nın siyah beyaz banyo dolap modelleri, yavaş kapanır özelliğe sahiptir. Çekmece ve dolap kapaklarının yavaş kapanması kullanıcılar için güvenli bir ortam ve sessiz kullanım sağlar. VitrA’nın siyah beyaz banyo dolapları zarif çizgileri, pürüzsüz yüzeyleri ile fark yaratmaktadır. Siyah banyo dolabı tercih edildiğinde üzerindeki beyaz lavabo ile kontrast yaratılır. Aradaki renk geçişi keskin bir hat oluşturarak sınırların netleşmesini sağlar. Duvarlarda veya zeminde siyah tercih edildiğinde ise beyaz banyo dolabı kullanılabilir. Böylece odada tek bir rengin hüküm sürmediği, hoş bir tasarıma sahip olunabilir.

Siyah Beyaz Banyo Aksesuarları

Aksesuarlar her tasarımda olduğu gibi banyo tasarımlarında da son dokunuşlardır. Bu son dokunuşlar olmadan banyodaki tasarımın tamamlanmış olması beklenemez. Banyolar genellikle küçük alanlar olduğu için banyodaki büyük parçalar önemlidir. Bu sebeple tasarımlarda banyo dolabı seçilirken dikkat edilmelidir. Banyoda eksiksiz bir tasarım olması için siyah beyaz banyo dolabı ile uyumlu aksesuarlar tercih edilmelidir. Aksesuarlar tercih edilirken yalnızca banyo dolabı dikkate alınmamalı, yüzeyler de dikkate alınmalıdır. Siyah beyaz seramik banyo zemininde kullanılmış ise ona uygun aksesuarlar tercih edilmeli, banyo yüzeyi granit ise ona uygun aksesuarlar tercih edilmelidir. Aksesuarlar hem tasarımın son dokunuşu hem de banyodaki kullanımı kolaylaştıran detaylardır. Askı, havluluk, diş fırçalık, çöp kovası gibi ürünleri tasarıma uygun siyah veya beyaz olmak üzere tek renk seçmek, göz yormayan bir bütünlük sağlar. VitrA’nın her tarza uygun siyah beyaz banyo aksesuarları benzersiz çizgileriyle satışa sunulmaktadır. 

Siyah Beyaz Klozet Modelleri

Değişen ve dönüşen dünyaya ayak uydurabilmek için tasarımların da yeniliklere açık olması gerekmektedir. VitrA bu anlamda öncü bir firmadır. VitrA klozet tasarımları hem renk hem şekil olarak standartların dışındadır. VitrA klozet tasarımları, yerden ve asma klozet olmak üzere iki şekildedir. Banyo alanı küçük ise asma klozet tercih edilmesi daha iyi olabilir. Bu sayede klozet, banyoda fazladan alan işgal etmez. Banyo alanına göre uygun ölçülerdeki klozet seçimi yapılabilir. Banyonun tarzına göre keskin hatlar için kare klozetler, yumuşak ve daha rahat geçişler için oval klozetler tercih edilebilir. VitrA klozet renklerinde genellikle beyaz, mat beyaz, mat bej ve mat siyah seçeneklerini sunmaktadır. Yüzeylerde tercih edilen siyah beyaz banyo seramikleriyle, mat siyah klozet kontrast oluşturur. Keskin geçişler banyoya karakter katar. Siyah beyaz seramik banyo modelleri, siyah ile beyazın muhteşem uyumuyla görsel şov oluşturur. Bu sayede göz yormayan yüzeyden klozete doğru bir akış sağlanır. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek