Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Retro Banyolar

13 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Aydınlatma
Tasarım Şekli
Aydınlatma Tipi
Su Taşma Delik Detayı
Kapak Sayısı
Boy Dolabı Tipi
Taharet Musluğu Detayı
Tasarım Şekli
Gövde Kaplama
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Yavaş Kapanır
Kapak Kaplama
Montaj Detayı
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Seri
Kapak Yönü
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Süzgeç
Lavabo Tipi
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Rim (Kanal) Özelliği
Pis Su Çıkış Tipi
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Retro Banyo Modelleri

Retro banyo, eski tarz veya geçmişe ait bir banyo tasarımının yeniden yapılması ile böylece nostaljik ve şık bir görünüm elde edilmesidir. Retro tarzı banyolar, 1920’ler ile 1970’lar arasındaki banyo tasarımlarından ilham alır. Pastel tonlar, geometrik şekiller, duvar kâğıtları, mermer veya seramik kaplamalar bu dönemin öne çıkanları arasındadır. Banyolarda tercih edilen retro banyo dolabı ve retro aksesuarlar, banyonun havasının değiştirir ve kullanan kişileri eskiye götürür. Eskiye olan özlem retro tarzlar ile giderilmektedir. 

Retro Banyo Dekorasyonu için İlham Veren Ürünler

VitrA’nın retro banyo modelleri, geçmişteki dekorasyon fikirleri ile bugünkü teknolojik imkânları birleştirerek kullanışlı ve nostaljik bir banyo ortamı yaratmaya olanak sunar. VitrA’nın Valarte serisi nostaljik detayları, zarif çizgiler ve aynalarla birleştirerek sunar. Bu sayede modern tasarımlar ile klasik tasarımlar harmanlanır. Valarte serisinin lavabo dolapları, zarif çizgileriyle, mat gri ve mat beyaz renk seçenekleriyle banyoların eski tarza sahip olmasını sağlar. 
VitrA lavabo dolapları yalnızca şık bir görünüme sahip değildir aynı zamanda kullanışlıdır. Çekmece ve kapakların kendini yavaşlatma özelliği ile çocuklar ve yaşlılar için güvenlidir. Lavabo dolaplarının depolama alanı sunması, banyolarda alandan tasarruf sağlar. Lavabo dolabı üzerine tercih edilen, Valarte dolaplı aynalar da kişisel bakım ürünlerinin depolanmasını ve kolay ulaşılmasını sağlar. Dolaplar sayesinde banyoda düzenli bir görünüm elde edilir.  Lavabo dolabında elde edilen yumuşak ve şık görünüm Valarte serisinin krom veya altın detaylı kulplarıyla taçlandırılır. Valarte dolaplı aynalarda bulunan LED ışıklar ise banyonun ambiyansını değiştirerek keyifli bir duş deneyimi sağlar. Son dokunuşlar tasarımın tamamlanmasını ve bir bütünlük oluşmasına yardımcı olur.

Retro Banyo Modellerinde Öne Çıkan Tasarımlar

Retro banyo modellerinde geometrik desenler, desenli perdeler ön plandadır. Bu tarz desenlere uyum sağlayan yumuşak dikey çizgileriyle eski tarz atmosferi yaratan VitrA Root Groove serisi Retro sevenlerin tercih ettiği modeller arasında yer alır. Root Groove boy dolabı ve lavabo dolabı mat beyaz pürüzsüz dokusuyla birbirini tamamlar. Yuvarlak lavabo yapısıyla yumuşak bir geçiş sağlar, keskin sert çizgilerden uzaklaşarak vintage ruhunu yansıtır. Root Grove serisinin boy dolabı ve lavabo dolabının kulpları siyah, beyaz ve krom renk seçeneklerine sahiptir bu sayede istenilen son dokunuş yapılabilir. Göz yormayan düz sade bir görünüme sahip olan Root Groove serisine desenli banyo perdeleri uyum sağlayabilir. Geometrik desenler duvarda tercih edilmişse zeminde desenli kilim seçilmesi tasarımın tamamlanmasına yardımcı olur. 
Retro banyo aksesuarları, son dokunuşları yaparak banyonun havasının değişmesini ve istenilen vintage görünümün yansıtılmasını sağlar. Tasarımlarda aksesuarlar küçük gibi görünen fakat önemli detaylardır. Kullanılan aksesuarlar tasarımın ön plana çıkmasına ve kendini göstermesine katkıda bulunur. Aksesuarlar tasarımın bütünlük kazanmasına yardımcı olarak banyolarda istenen vintage görünümün elde edilmesine yardımcı olur. Bu sebeple tasarımlarda aksesuarlar ile son dokunuşlar yapılabilir.

Zamansız ve Şık: Country Banyo Dolabı Modelleri

Country tarzı banyo modelleri, doğal ve sıcak malzemeleri öncelikli olarak kullanan, rahat ve huzurlu bir hayat tarzını yansıtır. Country banyo modelleri, köy yaşamını ve kırsal bölgelerin ambiyansını yansıtır. Country banyo dekorasyonunda açık tonlar, ahşap mobilyalar ve vintage banyo aksesuarları ön plandadır. Banyolarda az mobilya olduğu için seçilen country banyo dolabı tasarımlar için önemlidir. Country banyo dolabı modellerinde genellikle yumuşak renkler kullanılır. Yumuşak renklerin tercih edildiği VitrA Root Grove ve Valarte serisi country tarzını yansıtmaktadır. 
Country tarzı ile vintage tarzı iç içe geçmiştir. Country banyo mobilyaları, sıcak ve samimi bir hava yaratır, bu sayede banyoda geçen zaman daha keyifli hale gelir. Country banyo aksesuarları olarak ahşap banyo aksesuarları, bitki ve hayvan figürleri tercih edilebilir. Bu tarz aksesuarlar ile country tarzı banyo dolapları birleştiğinde doğallık hissi ortaya çıkar. 

Vintage Ruhunu Banyonuza Taşıyın: Vintage Banyo Dekorasyon Ürünleri

Yaşam alanlarında VitrA vintage banyo ürünleri ile istenilen rahatlık, sıcaklık ve doğallığa ulaşmak mümkün. Vintage banyo modelleri, geçmişi yansıtırken yeniliğinde öncüsüdür.  Vintage ruhu, günümüz modern imkânlarıyla birleştiğinde konfor ve nostaljik ruhu bir arada sunar. 
Banyoya vintage ruhunu kazandırmak için VitrA’nın kaliteli ve vintage tarzını en iyi şekilde yansıtan Valarte ve Root Groove serisi tercih edilebilir. Serilerdeki renk seçenekleri ile son dokunuşlar yapılabilir. Valarte ve Root Groove serilerinde bulunan LED ışıklar ve cam raflar loş bir ortam yaratarak vintage görünüme katkıda bulunur. Vintage banyo dolapları ve vintage banyo seti ile bu görünüm tamamlanır. Tercih edilen vintage banyo dolapları hem depolama alanı sağlar hem de nostaljik havayı evinize taşır. Bu sayede VitrA kalitesiyle retro banyolar tasarlanabilir. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek