Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Projekta

2 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala

Projekta Koleksiyonu

VitrA Projekta koleksiyonu banyo aksesuarları söz konusu olduğunda kullanıcılarını memnun eden bir çeşitlilik sunar. Farklı malzemeleri eşsiz bir şekilde bir araya getirerek banyoların genel görünümünü bambaşka hale getiren ürünler hem kullanışlı hem de şık alanlar isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. Banyoların çekici ve işlevsel görünmesini sağlayan Projekta serisi, orijinal aksesuar arayışında olanlara hitap eder.

VitrA Projekta koleksiyonu, modern, çarpıcı ve hoş detaylara sahip olduğu için dekorasyona önem verenlerin dikkatini çeker. Banyoya zarafet kazandırmanın pratik bir yolu olan Projekta ürünleri, tek başına istenen görünümün elde edilmesini kolaylaştırır. Paslanmaz çelik ya da pirinç gibi çeşitli malzemelerden üretilen ürünler ilk bakıştan itibaren farkını hissettirir.

Tasarım detaylarının yanı sıra fonksiyonelliği ve dayanıklılığıyla da dikkat çeken Projekta koleksiyonu, gücü ve sağlamlığıyla kullanıcılarına birçok avantaj sunar. Seride bulunan ürünler, malzeme olarak aşınmaya ya da korozyona karşı dayanıklı bir yapıda olduğu için lekelenme benzeri istenmeyen durumların yaşanma olasılığını azaltır. Projekta uzun havluluk gibi su ile temas halinde olabilecek ürünler bu sayede etkileyici görünümünü uzun bir süre korumayı başarır. VitrA, her koleksiyonunda olduğu gibi Projekta serisinde de ürünlerinin parlak ve dayanıklı kalmasını sağlayan özel bir kaplama kullanır. Böylece uzun süreli bir kullanım ömrü elde edilmesini mümkün hâle getirir.

Projekta Ürün Modelleri

Projekta koleksiyonu içerisinde yer alan ürünler incelendiğinde farklı kullanım amaçlarına uygun olacak şekilde tasarlanan birçok model olduğu görülebilir. VitrA Projekta malzemelik çeşitleri kendi içinde tekli ve ikili olmak üzere genel anlamda iki farklı kategoriye ayrılır. Banyoda kullanılacak malzeme miktarı göz önünde bulundurularak alternatifler arasından seçim yapılabilir, ihtiyaç duyulan depolama alanı kolaylıkla elde edilebilir.

Banyo düzenleyicileri söz konusu olduğunda dikkatleri üzerinde toplayan malzemelikler, dayanıklı olması sayesinde güvenle kullanılabilecek bir yapıya sahiptir. Ayrıca bazı modeller köşelere yerleştirilebilecek biçimde tasarlandığı için alandan tasarruf sağlar. Bazı malzemelikler tezgâhların üzerinde kullanılabilecek şekilde tasarlanmasıyla lavaboların etrafının da daha düzenli kalmasına yardımcı olur.

Projekta uzun havluluk modelleri de banyoların daha kullanışlı hale gelmesini sağlayan ürünler arasında yer alır. Genellikle duvara monte edilecek şekilde üretilen havluluklar tasarım detayları bakımından birbirinden ayrılır. Seçenekler incelendiğinde bazı modellerin köşelerinin yuvarlatılmış bazılarının düz bırakılmış olduğu görülebilir. Her iki tasarım da parlak görünümüyle banyolara eşsiz bir hava katmasıyla dikkat çeker. VitrA Projekta uzun havluluk modelleri ve fiyatları arasından herkes aradığını rahatlıkla bulabilir, banyolarında farklı dekorasyonlar elde etmeye başlayabilir.

Cama monte edilen askı gibi ürünler de VitrA Projekta koleksiyonunda bulunan banyo aksesuarları arasında yer alır. Özellikle dar alanların daha işlevsel bir şekilde kullanılmasını sağlayan cama monte askılıklar, küçük banyoların da zarif bir görünüm kazanmasını sağlar.

Projekta Ürün Fiyatları

VitrA Projekta koleksiyonu sahip olduğu ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerinde toplar. Her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanan ürünler, koleksiyonun içeriğini zenginleştirir. Projekta koleksiyonu sahip olduğu ürün yelpazesi sayesinde geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Seçenekler incelendiğinde banyo tepsisi, malzemelik, havluluk ya da askı gibi ürünlerin birbirinden farklı fiyat seçeneklerine sahip olduğu görülebilir. Banyoların ihtiyaçları belirlendikten sonra Projekta koleksiyonu içinde yer alan modeller arasından farklı bütçelere uygun seçenekler incelenebilir.

Projekta Koleksiyonu Özellikleri

Banyoların daha konforlu hâle gelmesini sağlayan Projekta serisi, şıklığı fonksiyonellikle bir araya getirerek kullanıcılarının günlük hayatına farklı bir hava katmayı başarır. Projekta koleksiyonu içinde yer alan ürünler, istenen düzenin elde edilmesini kolaylaştıracak şekilde özel olarak üretilir.

Banyo tepsisi, tezgahların üzerinde kişisel bakım ürünlerinin yerleştirilebileceği özel alanlar yaratılmasını mümkün hâle getirir. Benzer şekilde malzemelikler de kişisel eşyaların depolanmasını kolaylaştırır. Banyoları düzenlemeye yardımcı olan Projekta koleksiyonu, şık detaylarıyla da dikkat çeker. Kullanılan malzemeler sayesinde temiz, parlak ve canlı bir görünüm sunan ürünler, banyolara derinlik kazandırmayı başarır. Malzeme kalitesinin yanı sıra işçilik ve tasarım tarafıyla da öne çıkan Projekta serisi, banyolarına kalite katmak isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. Banyoların daha işlevsel ve konforlu alanlar haline gelmesini sağlayan Projekta koleksiyonu, sahip olunan alanların daha iyi bir şekilde değerlendirilmesine yardımcı olur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek