Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Juno

23 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Seri
Ürün Özellikleri
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Juno Koleksiyonu

Farklı geometrik formları birlikte kullanan bir tasarım anlayışının ürünü olan Juno Koleksiyonu, klasik çizgi ile modernizmi aynı üründe yansıtabilme özelliğine sahiptir. VitrA Juno batarya modellerinin yanı sıra pek çok aksesuar seçeneğini de içeren koleksiyon, stil sahibi bir şıklığın vazgeçilmez unsurlarını bünyesinde barındırır. VitrA Juno tasarım anlayışıyla fark yaratırken VitrA kalitesinden ödün vermeyen tutarlı bir çizgide yer alır. VitrA Juno lavabo bataryası, VitrA Juno banyo bataryası, VitrA Juno ankastre lavabo bataryası gibi tüm ürünler VitrA tasarım ekibi ve İnovasyon Merkezi’nin deneyimli kadrosunun ortaya koyduğu benzersiz işlerdendir.

Juno Ürün Modelleri

Juno VitrA markasının başarıyla temsil edildiği bir koleksiyondur. Bünyesinde banyodan lavaboya pek çok batarya modelinin yanı sıra diş fırçalığından tuvalet fırçasına geniş bir aksesuar yelpazesi barındırır. Köşeli formlarla silindirik unsurları mükemmel şekilde buluşturan tasarım detayları birlikte kullanılan her türlü seramik malzemeyle uyum sağlar. Estetik açıdan son derece şık olan ve bulunduğu ortama değer katan rafine çizgisi onu benzersiz kılan en önemli özellikleri arasında yer alır.

VitrA Juno lavabo bataryası modellerinde altın, bakır ve krom renk seçenekleri bulunur. 150 mm çıkış ucu yüksekliği sabit bir boru ile elde edilir. Maksimum 5 litre/dakika su çıkışına izin veren özel debi kısıcı perlatör sunduğu su tasarrufu ile kişisel ekonomiye ve çevresel duyarlılığa önemli katkılar sağlar. 3 delikli lavabolara uygun şekilde tasarlanan diğer Juno lavabo bataryası modeli de sabit borulu sistemi ve aynı özelliklerdeki perlatörü ile 10 yıl garanti süresine sahip önemli bir alternatiftir. Bakır, krom ve altın renk seçenekleri ile sunulan model kararmaya ve aşınmaya karşı BrightLight teknolojisi ile korunur. VitrA Juno Gold ve VitrA Juno Classic sınıfındaki tüm aksesuarlar ile tam uyumlu olarak kullanılabilir.

VitrA Juno stop valf modelleri diğer koleksiyon üyeleri ile aynı şekilde mükemmel tasarım anlayışıyla şekillendirilen sıra dışı ürünlerden oluşur. Silindirik formların kullanıldığı tasarım detayları altın, bakır ve krom renklerle seçenekli hale getirilir. VitrA Juno stop valf sıva üstü grubu uygun sıva altı ürün ile entegre edilmelidir. VitrA Juno havluluk temelde iki farklı modelden oluşur. Halka ve uzun havluluk modellerinin her biri yine altın, krom ve bakır olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahiptir. Banyolara konfor ve işlevsellik katması bakımından önemli bir yeri olan Juno Classic uzun havluluk ve halka havluluk modelleri pirinç malzemeden imal edilmiştir.

Çinko, bakır, alüminyum ve magnezyum alaşımı olan ve zamak olarak adlandırılan malzemeden üretilen Juno Classic askı; altın, bakır ve krom renklerde ve ikili formda tasarıma sahiptir. VitrA Juno Classic tuvalet kağıtlığı paslanmaz çelik ve pirinç malzemeden mamuldür. Arası 3 cm olan iki montaj deliği ile duvar bağlantısı sağlanır. Juno Classic tuvalet fırçası 3 cm aralıklı iki vida ile duvara sabitlenir. Pirinç malzemeli gövdesi, buzlu cam kap ve beyaz fırçası ile son derece şık bir aksesuar olarak banyodaki yerini alır.

Juno Ürün Fiyatları

Juno ürün fiyatları VitrA tasarım anlayışı ve mükemmel kalitesi doğrultusunda değerlendirildiğinde oldukça uygun bir seviyededir. Herhangi bir ürüne ödenen fiyatı verimli kullanım ömrünü baz alarak değerlendirmek gerekir. Yüksek kaliteli ürünleri makul fiyatlarla tüketiciyle buluşturmaya özen gösteren VitrA, Juno Koleksiyonu üyeleri için de aynı fiyat politikasını izler. Bulunduğu ortama değer katan seçkin tasarımlara sahip VitrA imzalı ürünler seçkin mekanlar elde etmek için en uygun yoldur.

Juno Koleksiyonu Özellikleri

VitrA Juno ürünleri sıradanlıktan uzak, stil sahibi bir şıklık için mükemmel tasarımlara sahiptir. Batarya modellerindeki 10 yıllık garanti süresi VitrA markasının en önemli özelliklerinden biridir. Rafine zevkler ve estetik değerler bakımından standart üstü bir yeri olan Juno Koleksiyonu, farklı geometrik formların birlikte kullanılmasından doğan harmoniyi en iyi şekilde yansıtır. Birlikte kullanıldığı seramik unsurlar ile ahenk içerisinde duruş sergileyen yapıda olması onun tasarım seviyesi hakkında önemli fikirler verir. Juno küvet bataryası, Juno Classic katı sabunluk, Juno Classic diş fırçalığı veya Juno banyo bataryası gibi birbirinden farklı ürün gruplarında aynı estetik algıyı oluşturmak ve yüksek kalite standardı sunabilmek VitrA markasının uzun yıllara dayanan deneyimi ile mümkün olur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek