Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

İskandinav Tarzı Banyolar

18 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Kapak Sayısı
Taharet Musluğu Detayı
Çekmece Seçeneği
Tezgah Üstü Kullanım
Armatür Delik Detayı
Sifon Alt Grubu
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Süzgeç
Kompakt
Lavabo Tipi
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

İskandinav Tarzı Banyo Modelleri

Son yıllarda iç mekan tasarımında giderek daha popüler hale gelen İskandinav tarz, temiz ve minimalist bir estetiğe sahiptir. Banyolarda da tercih edilen bu trend huzurlu ve dinlendirici bir ortam yaratılmasını sağlar. İskandinav tasarımının temel özelliklerinden biri sadeliğidir. Bu sadelik yumuşak hatlar, temiz çizgiler, nötr renkler ve ahşap, taş gibi doğal malzemelerin kullanımı ile ortaya çıkar. Böylece banyolar için ideal olan sakin ve yatıştırıcı atmosfer elde edilebilir. Sonuç olarak hem işlevsel hem de görsel olarak hoş bir banyo tasarımı olur.

Sade Banyo Modelleri

İskandinav tarzı sade banyolar; sade hatları, minimalizmi ve işlevselliği ile rahatlatıcı banyo deneyimini üst seviyelere taşır. Doğal malzemelere ve nötr renklere odaklanarak evde spa benzeri bir deneyim yaratmaya odaklanırlar. İskandinav tarzı banyoların bir diğer özelliği de yumuşak ışıklandırmadan yararlanmalarıdır. Aydınlatmalı aynalar veya yüksek pencereler, genellikle mümkün olduğunca doğal bir ışıklandırma için kullanılabilir ve daha havadar bir alan yaratılabilir. Bu sadece banyonun estetiğini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda göz yormayan bir ortam oluşturur ve mekânın genel havasını iyileştirmeye yardımcı olur.

İskandinav Tarza Uygun Banyo Ürünleri

VitrA, minimalist ve hoş bir banyo yaratmak için mükemmel İskandinav banyo modelleri ürünlerine sahiptir. Klozetler, lavabolar ve dolaplar dahil olmak üzere banyo armatürleri ve diğer banyo ürünleri de sade hatlar ve minimalist bir estetik elde etme amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, fonksiyonel, şık ve sade banyo dolapları ve dolaplı aynalar gibi çeşitli depolama çözümleri de mevcuttur. İskandinav tarzı banyolar; sıfırdan banyo tasarlayacaklar için olduğu kadar, banyosunu yeniden dekore edecekler için de harika bir seçenektir. Estetik açıdan temiz, minimalist ve göze hitap eden bir tasarımın yanı sıra huzurlu ve dinlendirici bir ortam yaratırken, mekânın genel havasını iyileştirmeye odaklanarak rahatlatıcı banyo deneyimini artırmaya yardımcı olur. 

İskandinav tarza uygun banyolar tasarlayabilmek için belirli detaylara özen gösterilmesi gerekir. VitrA, İskandinav tarzı bir banyo yaratmak için mükemmel seçenekler içeren geniş bir banyo ürünleri yelpazesi sunmaktadır. İskandinav tarzı banyolar söz konusu olduğunda öncelikle sade banyo tasarımları göze çarpar. Bu tür temalarda minimal süslemeler ile işlevsellik ve sadeliğe odaklanılır. Doğal görünümlü ve kıvrımlı banyo mobilyalarının kullanımı, bu estetiği daha da vurgulayarak hem zarif hem de abartısız bir alan yaratmaya yardımcı olur. İskandinav tarzı ile banyolarda lüksün ve doğallığın birleştiği zamansız bir ortam oluşur.

İskandinav Tarzı Banyo Dolapları

VitrA'nın şık ve fonksiyonel koleksiyonlarından alınan yardım ile banyolar dingin bir vahaya dönüşür. İskandinav esintilerini yakalamak isteyenler, VitrA’nın Sento Koleksiyonuna göz atabilir. Bu koleksiyon, her banyo ve ailenin ihtiyaçlarına uygun pratik çözümler sunar. Geniş ve temizlemesi kolay tasarımlardan çeşitli düzenleme modüllerine kadar Sento Koleksiyonu, banyo deneyimini yükseltmek için ihtiyaç duyulan her şeye sahiptir. Sento koleksiyonu, klozet, banyo dolapları, lavabolara kadar geniş bir yelpazede banyo ürünleri içerir. Her parça, en yüksek tasarım ve işlevsellik standartlarını karşılamak için özenle üretilmiştir. Koleksiyonun sade ve minimalist tasarımı banyoda spa benzeri bir atmosfer yaratmak için mükemmelken, yüksek kaliteli malzemeleri uzun yıllar dayanmasını sağlar.

VitrA'nın Sento koleksiyonu, şık ve modern tasarımının yanı sıra yüksek kaliteli malzemeleriyle İskandinav tarzı banyoların mükemmel bir örneği olarak değerlendirilebilir. Sento koleksiyonunun en önemli özelliklerinden biri ergonomiye odaklanmasıdır. Klozet ve lavabolardan, fonksiyonel ve geniş alanlar sunan banyo dolaplarına kadar ferah ve kolay temizlenebilir olarak tasarlanmıştır. Koleksiyon ayrıca İskandinav banyo görünümünü tamamlamak için havluluklar, sıvı sabunluklar ve aynalar gibi bir dizi aksesuar da içerir. Sento koleksiyonundaki aydınlatmalı dolaplı aynalar ve asma klozetler, İskandinav tarzı bir dokunuş elde etmek için kullanılabilecek en iyi parçalar arasında yer alır. Banyo mobilya fiyatları ve diğer detaylar için VitrA kataloglarına göz gezdirilebilir. 

İskandinav Banyo Lavaboları

VitrA'nın Sento Koleksiyonu, her banyoya güzel bir ek olmanın yanı sıra günlük rutini daha rahat ve verimli hale getirmek için pratik çözümler de sunar. İskandinav tarzı banyo yaratmak isteyenler için Sento Koleksiyonunda yer alan lavabolar ve klozetler iyi bir seçim olacaktır. Asma klozetlerden doğal materyallerden üretilmiş lavabo dolaplarına kadar birçok seçenek Sento koleksiyonu ile sunulmaktadır. Banyo lavabo fiyatları ve daha fazlası hakkında bilgi almak için VitrA koleksiyon incelenebilir. 

İskandinav tarzına uyum sağlayan banyo mobilyaları, tasarım ve işlevselliğine ek olarak uzun süre kullanılabilir bir duruşa sahiptir. Tasarım trendlerinden uzun süre çıkmayacak zamansız stilleri ile banyolarda yıllarca kullanılabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek