Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Frame Tv Şekilli Lavabo Beyaz

Frame

İnce düşünce

İnce düşünce

Fazlalıklardan arınmış bütünsel tasarım anlayışıyla Frame Koleksiyonu, hem seramiği hem ahşabı incelikle işliyor. Özgün mobilya tasarımı, ince kenarlı seramiğin zarafeti ve ışık oyunlarıyla birleşerek sıcak bir banyo atmosferi yaratıyor.

  VitrA Design Studio Erdem Akan Tasarım
TASARIMCIYI KEŞFEDİN
Design Studio VitrA

Erdem Akan’ın liderliğinde kurum bünyesinde çalışan tasarımcı ekip, VitrA’nın tasarım felsefesi ve kültürünün bel kemiğini oluşturuyor. Design Studio VitrA’nın, İnovasyon Merkezi’ndeki çok disiplinli ekiplerin desteğiyle hayata geçirdiği koleksiyonlar, sürdürülebilir ve akıllı teknolojilere dayanan ve “herkes için tasarım” ilkelerine uygun yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


İnce Düşünce ile Tasarlanmış Frame Koleksiyonu

VitrA zarif düşünceler ile tasarladığı Frame koleksiyonu ile banyolara modern ve şık bir görünüm sağlar. Geniş ürün yelpazesiyle birlikte banyo gereçleri üretimine yer veren VitrA Frame koleksiyonu, modern trendleri destekler. Frame koleksiyonu içerisinde estetik, kullanışlı, zarif, ergonomik, kolay temizlenebilen ve tasarrufu destekleyen ürün modelleri bulunur. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden VitrA Frame, koleksiyonunda akıllı sistemlere yer verir. Dikkatleri üzerine çeken doğa dostu ve akıllı sistemler ile donatılan ürün modelleri banyoya hoş bir hava kazandırır.

Nem, su ve buhara karşı dayanıklılık sergileyen ürün modelleri sahip olduğu materyal yapıları ile uzun yıllar kullanışlılık sergiler. Frame koleksiyonu banyo alanında fark yaratır. Ürün modelleri kolay bir şekilde temizlenebilir, nem ve aşınmaya karşı direnç gösterir. Uzun yıllar dayanıklılık gösteren materyal yapısı banyo alanında estetik görünüm sunar ve banyo dekorasyonuna katkı sağlar.

Frame Lavabo Modelleri

Frame VitrA lavabo modelleri standart lavabo görünümünü yeniden yorumlayarak estetik özellikler taşıyan lavabo modelleri tasarlar. Estetik ve aynı zamanda dekoratif görünüme sahip olarak üretilen lavabo modelleri birden fazla model seçeneği ile kullananlara seçim şansı sunar. VitrA Frame tezgah üstü lavabo modelleri farklı fonksiyon ve görselliğe sahip olarak üretilir. Farklı tarzda banyo alanlarına eşlik eden ürün modelleri banyo seti olarak da tercih edilebilir.

Banyolara farklı bir görünüm kazandıran Frame lavabo modelleri her zevke hitap eden çeşitlilik sunar. Oval, yuvarlak gibi farklı tasarımları imza atan VitrA Frame lavabo modelleri çok fazla alanı olmayan banyolar için de kullanışlılık sergiler. Farklı ölçülerde tasarlanan ürün modelleri dar, geniş ve farklı konseptlere uygun banyolara eşlik eder. 60, 80, 90, 100 cm gibi ölçülerde üretilen VitrA Frame etajerli lavabo 100 cm modelleri dar alanlarda kullanılabilir.

Frame Dolap Modelleri

VitrA Frame lavabo dolabı modelleri banyo alanına dekoratif görünüm kazandırır. İşlevsel yapıları sayesinde farklı eşyaların depolanmasına olanak sağlayan dolap modelleri banyo alanında hijyenik ve düzenli bir ortam elde edilmesine olanak sağlar. Banyo dolabı seçenekleri zemin üstünde veya duvara asılarak kullanılabilir. Banyo alanına görsel ve estetik görünüm kazandıran VitrA Frame banyo dolabı modelleri yerden alan kazanılmasına olanak sağlar. Dayanıklı materyal yapısından elde edilen ürün modelleri nemli ortamlarda dayanıklılık sergiler, uzun ömürlü ve pratik kullanım avantajı sağlar.

Kolaylık sunan Frame dolap modelleri farklı boyut seçenekleriyle satışa sunulur. Nemli ortamda kullanışlılığı ile yer alan dolap modelleri yatay ve dikey konumlandırılabilir. Özgün tasarımlarla üretilen Frame dolap modelleri VitrA kalitesinde yer alır. Banyo alanında bulunan ihtiyaç ve eşyaların büyüklüğüne bağlı olarak Frame dolap modelleri arasında seçim yapılabilir.

Frame Ürün Fiyatları

VitrA her tarza yönelik ürün model seçenekleriyle Frame koleksiyonuna yer verir. Frame ürün modelleri arasında bulunan Frame lavabo VitrA ve dolap modelleri banyo alanında fark yaratır. Banyoya farklı bir görünüm kazandırmak isteyenler Frame dolap ve lavabo modellerini inceleyebilir. Farklı büyüklüklerde banyolardan yüksek verim alınabilmesi için tasarlanan Frame ürün modelleri şık ve fonksiyonel özellikleri ile göz doldurur.

Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulan VitrA Frame ürün modelleri sahip olduğu tasarım özellikleriyle ve materyal yapısıyla uzun kullanım ömrü sunar. Kendi kendini temizleyebilen ürün materyal yapısı parlak ve temiz görünüme sahip olarak yer alır. Hijyene önem veren kişiler Frame ürün modellerini tercih edebilir. VitrA Frame ürün fiyatları avantajlı seçenekleriyle yer alır.

Frame Koleksiyonu Özellikleri

TSE sertifikalı olarak üretilen Frame koleksiyonu yüksek kalitede sunulur. Farklı materyal yapılarından elde edilerek oluşturan ürün modelleri uzun yıllar dayanıklılık sergiler. VitrA clean özelliği taşıyan ürün modelleri pratik ve derin hijyen sağlar. Su lekesi ve kireç artıklarına karşı dirençli yapıda üretilen ürün modelleri leke tutmaz, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir.

Parlak yapısıyla alana hoş bir görünüm kazandıran Frame koleksiyonu ürün modelleri genel olarak farklı işlevlerde donatılır. VitrA Frame koleksiyonu farklı ölçü değerlerinde ürün modellerine yer verir. Banyo büyüklüğüne bağlı olarak ölçü değerleri göz önünde bulundurulabilir, seçim buna bağlı olarak yapılabilir. Taşma deliği ve armatür deliği gibi özelliklerin yer almadığı VitrA Frame koleksiyonu, estetik görünümü ve şık havası ile dikkatleri üzerine çeker.