Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Flo S

12 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Seri
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Flo S Koleksiyonu

Şık ve orijinal batarya tasarımlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan VitrA Flo S koleksiyonu, banyolarına bambaşka bir görünüm kazandırmak isteyenler için iyi bir seçenek haline gelir. Tasarım, renk ve özellik gibi çeşitli nitelikler bakımından birbirinden ayrılan ürünler, herkesin aradığını kolaylıkla bulmasını mümkün hâle getirir.

VitrA Flo S eviye bataryası çeşitleri, yüksek dayanıklılığa sahip olmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Uzun süreli bir kullanım ömrü sunmasıyla kullanıcılarının beklentilerine yanıt verir. VitrA kalitesiyle yeni baştan tanımlanan armatürler, banyolarını hem işlevsel hem de şık alanlar haline getirmek isteyenler için iyi bir seçenek hâline gelir. Sağlamlığı, zarafeti ve konforuyla kendine ait bir standart ortaya koyan VitrA, Flo S ankastre banyo bataryası modelleriyle kalitesini sürdürmeye devam eder.

VitrA Flo S lavabo bataryası modelleri, neme dayanıklı olan malzemesi sayesinde korozyon ya da paslanma benzeri durumların yaşanma olasılığını ortadan kaldırır. Yüksek kalitedeki malzemesi sayesinde ürünler banyolarda ihtiyaç duyulan sağlamlığın elde edilmesini mümkün hâle getirir. Dayanıklılığının yanı sıra kolay bir şekilde temizlenebilmesiyle de dikkat çeken VitrA Flo S koleksiyonu, banyolarına yeni bir batarya takacak kişilerin göz atması gereken seçenekler içerir. VitrA kalitesini her parçasında hissettiren koleksiyon, banyolarını hem daha şık hem de işlevsel alanlar haline gelmesine yardımcı olur.

Flo S Ürün Çeşitleri

VitrA Flo S koleksiyonu içerdiği ürün çeşitliliği sayesinde herkesin aradığı modele kolay bir şekilde erişmesini sağlar. Ürünler incelendiğinde genel olarak altın ve çelik renginde iki farklı ürün seçeneği olduğu görülebilir. Gri ya da çelik renkli modeller her yere kolay bir şekilde uyum sağlamasıyla dikkat çeker. Farklı renklerle ahenk içinde olduğu için çelik modeller birçok kişi tarafından tercih edilir. Bununla beraber altın renkli VitrA Flo S lavabo bataryası çeşitleri kendine has görünümüyle öne çıkar. Zarafeti asil çizgilerle bir araya getiren altın renkli modeller, ilk bakıştan itibaren dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Farklı renklere sahip olsa da bütün Flo S batarya çeşitleri parlak ve canlı bir görünüme sahip olmasıyla ortak bir paydada toplanır.

Krom kaplama, ürünlerin görünümüne canlılık kazandırır. Bununla beraber krom kaplama sayesinde bataryalarda kararma ya da kırılma benzeri durumlar yaşanmaz. Şık görünümünü sağlamlığıyla tamamlayan ürünler, VitrA kalitesini yansıtmasıyla birçok kişi tarafından tercih edilir. Banyolarını kalite standartlarının üzerinde malzemelerle döşemek isteyen kişiler Flo S batarya çeşitlerinin sunduğu fonksiyonellikten yararlanabilir. Farkını kalitesi ve işlevselliğinden alan ürünler, her yere uyum sağlayabilmesi sayesinde geniş bir kitle tarafından tercih edilir.

Flo S Batarya Modelleri

VitrA Flo S koleksiyonu batarya modelleri lavabo ve duş bataryaları olmak üzere kendi içinde iki farklı türe ayrılır. Flo S ankastre banyo bataryası modelleri, kolay kurulumu ve şık duruşuyla dikkat çeker. Küçük banyo tezgahlarında alana uyum sağlayacak büyüklükte batarya çeşitlerinin kullanılması tavsiye edilir. VitrA Flo S banyo bataryası modelleri duşa yerleştirilebilecek seçenekler içerir. Yoğun su temasına karşı yüksek seviyede dayanıklılık sunan bataryalar, duş keyfini bir üst seviyeye taşıyabilir. Batarya kartuşların üzerinde yer alan gri halkalar, suyun sıcaklığının daha rahat bir şekilde ayarlanmasını mümkün h^le getirir. Böylece gereksiz su tüketiminin önüne geçerek enerji tasarrufu yapılmasına olanak tanır. Bununla beraber duş sırasında aşırı sıcak su kullanımını engellemesiyle de kullanıcılarına avantajlar sunar. VitrA A42103 Flo S eviye bataryası gibi modeller, sahip olduğu su tasarruflu perlatörleri sayesinde ekonomik ve işlevsel bir kullanım elde edilmesini mümkün hale getirir.

Flo S Ürün Fiyatları

VitrA Flo S koleksiyonu incelendiğinde banyoların farklı yerlerinde kullanılabilecek bataryalar olduğu görülebilir. Hem duş için hem de tezgâh üstü için tasarlanan modeller, farklı ihtiyaçları karşılamasıyla dikkat çeker. Sahip olduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde VitrA Flo S fiyatları geniş bir aralıkta dağılır. Her biri belirli bir standardının üzerinde kalmayı başaran ürünlerin fiyatları modele ve modelin özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Zarif detayları, yüksek kaliteli malzemesi, dayanıklı yapısı ve ek özellikleriyle öne çıkan VitrA Flo S koleksiyonu, fiyat alternatifleri sayesinde istenilen bataryanın kolay bir şekilde bulunmasını mümkün hâle getirir.

Flo S Koleksiyonu Özellikleri

Flo S serisi, banyo bataryaları söz konusu olduğunda sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerinde toplar. Laboratuvar ortamında yapılan testler sonucunda toplamda 2.100.000 defa açılıp kapanabilecek sağlamlıkta olan bataryalar, kolay kolay bozulmamasıyla dikkat çeker. Günde ortalama 40 defa açılıp kapansa bile 100 yıllık bir kullanım sunan bataryalar, kalitesiyle kullanıcılarına avantajlar sunar.

Dayanıklılığının yanı sıra su sızdırmayacak biçimde üretilen bataryalar, tezgâh üstünde istenmeyen birikintilerin oluşmasının önüne geçer. Böylece tezgahların da kullanım ömrünü uzatmayı başarır. VitrA tarafından özel olarak geliştirilen BrightLight teknolojisine sahip ürünler, uzun süre kullanılsa bile ilk günkü parlaklığını muhafaza etmeyi başarır. BrightLight, aşınma ya da kararma benzeri durumların yaşanmasını önlediği için bataryalar estetik görünümünü uzun süre muhafaza eder.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek