Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Brava

6 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Filtrele

Brava Koleksiyonu

Bir dayanıklılık simgesi olarak nitelenebilecek VitrA Brava koleksiyonu ürünleri benzersiz kalitesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Teknoloji ile mühendisliği mükemmel bir uyum içerisinde kullanarak üretilen VitrA deneyimi, verimlilik, dayanıklılık ve pratikliği aynı üründe birleştirir. Kararma ve ışıltısını koruma konusunda kendinden emin duruşunu sunduğu 10 yıllık garanti süresi ile ortaya koyan VitrA Brava, sızdırmazlık bakımından da son derece iddialıdır. Standart şebeke basıncı olan 5 bar yerine 50 barlık basınç altında test edilen ürünler gündelik kullanımda herhangi bir sorun yaşatmayacak seviyededir. Deneysel ortamlarda Brava Koleksiyonu üyeleri Artema armatür standartlarının dahi 10 katı sayıda açma kapama testine tabi tutulur. Standart ev kullanımı için 100 yıllık kullanım ömrüne karşılık gelen bu süreyi başarıyla geçen ürünler VitrA imzasıyla ve gururla satışa sunulur.

Brava Ürün Modelleri

115 mm çıkış ucu uzunluğu ve 103 mm çıkış ucu yüksekliğine sahip olan Brava lavabo bataryası özel debi kısıcı perlatörü sayesinde maksimum 5 litre/dakika su tüketimine izin verir. Kişisel tüketim açısından tasarruf anlamına gelen ve aynı zamanda son derece çevreci bir anlayışa sahip olan sistem ek aparat gerektirmeyen pratik montaj imkânı sunar. Ürünün temel teknik özellikler bakımından aynı koşulları sağlayan ve 215 mm su çıkış yüksekliği sunan Brava lavabo bataryası modeli de mevcuttur. Köşeli, sade ve aynı zamanda şık hatlara sahip olan Brava lavabo bataryası dış ünitesi modeli 170 mm çıkış ucu uzunluğundadır ve ısı ve debi limitörlü kartuş ile entegre edilir. Kararmaya ve aşınmaya dirençli BrightLight teknolojisi Vitra Brava modellerinde standart olarak sunulur.

Otomatik duş kumandası, ısı ve debi limitörlü kartuşu ve 10 yıllık garanti süresi ile Brava banyo bataryası bulunduğu ortama değer katar. Brava ankastre banyo bataryası uygun çıkış ucu ve sıva altı ünitesi ile entegre edilerek konforlu bir banyo ortamı elde edilir. Kolay hareket eden ve hassas aç kapa özelliğine sahip ürün uzun yıllar boyunca kolay kullanım imkânı sunar. Ankastre banyo batarya modelleri ile uyumlu olan VitrA Brava çıkış ucu 172 mm uzunluğundadır. Gizli silikon perlatör ve 10 yıllık garanti süresi onun mükemmel bir seçim olmasının diğer sebepleri arasındadır.

Brava Ürün Fiyatları

Brava ürün fiyatları VitrA kalitesi çerçevesinde değerlendirilmelidir. Sağlamlık ve dayanıklılık bakımından zirvede yer alan bir ürün grubu için VitrA tarafından belirlenen fiyatlar oldukça uygun seviyededir. Ürünlerin uzun kullanım ömrü boyunca aynı performans ile çalışması fiyat değerlendirmesi yaparken göz önünde bulundurulması gereken önemli bir husustur. Yüksek kalite ve değer katan tasarım anlayışına sahip olan VitrA markalı ürünler her zaman makul fiyatlandırma politikaları ile sunulur. Böylelikle kalitenin daha geniş bir alana yayılması imkânı elde edilir.

Brava Koleksiyonu Özellikleri

Brava Koleksiyonu keskin hatlara sahip olmakla birlikte son derece yalın bir tasarım anlayışı ile şekillendirilmiştir. Görsel anlamda asalet olarak yansıyan bir duruşa sahip olan ürünler bulunduğu ortama tasarımlarıyla olduğu kadar dayanıklılıkları ile de değer katar. Standart test seviyesinin çok üzerindeki testleri başarıyla geçen VitrA Brava ürünleri için verilen garanti süreleri kullanım ömrü boyunca garantili olmaları anlamına gelir. Ürünlerin açma kapama, sızdırmazlık gibi temel kriterlerdeki başarısının yanında parlaklık ve ışıltısını koruması bakımından da 10 yıl süre ile garantili olması VitrA’nın toplam kalite anlayışını yansıtması açısından değerlidir. VitrA imzası taşıyan BrightLight teknolojisi ile sağlanan söz konusu şıklık ve güzellik hem ürüne hem de ürünün kullanıldığı mekanlara değer katar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek