Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Arkitekta

10 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Ürün Özellikleri
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Arkitekta Tamamlayıcı Banyo Ürünleri

VitrA Arkitekta koleksiyonu, banyoların ihtiyacı olan tamamlayıcı ürünlerden oluşur. Ürünler incelendiğinde malzemelik, sabunluk, dispenser, havlu rafı, çöp kovası, tuvalet kağıtlığı, havluluk ya da tuvalet fırçalığı gibi birçok farklı seçenek olduğu görülebilir. Her banyonun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan ürünler, VitrA kalitesiyle kullanıcılarının gereksinimlerine yanıt vermeyi başarır.

İşlevselliğinin yanı sıra VitrA Arkitekta koleksiyonunda yer alan ürünler, banyoların daha şık alanlar haline gelmesine yardımcı olur. Minimal detaylarıyla modern bir görünüm kazanan VitrA Arkitekta koleksiyonu, her banyoya rahat bir şekilde uyum sağlayabilir. Zarif detaylara sahip olan koleksiyonda genellikle beyaz ve gri renkleri kullanılır. Farklı malzemelerden üretilen ve canlı görünümüyle banyoların havasını tamamen değiştiren ürünler, fonksiyonelliği zarif detaylarla yakalamak isteyenler için iyi bir seçenek haline gelir.

Çoğunlukla paslanmaz çelikten üretilen VitrA Arkitekta koleksiyonu, aşınmaya karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Sabunluk ya da havluluk gibi kolay ıslanabilecek banyo aksesuarlarının dayanıklılığını artıran VitrA, herkesin güvenle kullanabileceği ürünler tasarlar. Korozyon ya da paslanma benzeri istenmeyen durumların yaşanmasını önleyecek özel kaplamalara sahip olan ürünler, nem kaynaklı problemleri ortadan kaldırdığı için kullanıcılarının beğenisini kazanır. Bununla beraber VitrA Arkitekta koleksiyonunda kullanılan paslanmaz çelik, parlak ve modern görünümüyle banyolarda istenen detayların elde edilmesini sağlar.

Estetik duruşu, dayanıklı yapısı ve kullanışlı olmasıyla öne çıkan VitrA Arkitekta koleksiyonu, banyo tamamlayıcıları söz konusu olduğunda dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Banyolarını hem şık hem de işlevsel yerler haline getirmek isteyen kişiler, VitrA Arkitekta koleksiyonunda yer alan ürünlerin fonksiyonelliğinden yararlanabilir.

Arkitekta Ürün Modelleri

VitrA Arkitekta koleksiyonu incelendiğinde birbirinden farklı pek çok ürün olduğu görülebilir. VitrA Arkitekta çöp kovası banyoların en önemli ihtiyaçları arasında yer alır. Kullanılmış şampuan şişelerinden peçetelere ya da boş sabun paketlerine kadar tüm atıkların atılabileceği çöp kutuları, her banyonun olmazsa olmaz parçaları arasında bulunur. VitrA Arkitekta A44048 çöp kovası modeli, 3 litrelik kapasitesiyle her banyonun ihtiyaçlarına yanıt verir. Bununla beraber VitrA Arkitekta çöp kovası çeşitleri içinde pedallı ve pratik kullanımıyla öne çıkan modeller de olduğu görülebilir.

VitrA Arkitekta sıvı sabunluk modelleri de banyoların işlevselliğini artıran ürünler arasında yer alır. Sade bir tasarıma sahip olan sıvı sabunluklar, banyoların daha bütün bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca sabunluklar kaliteli uçları sayesinde rahat bir kullanım sunar.

VitrA Arkitekta tuvalet kağıtlığı da banyoların daha konforlu alanlar haline gelmesini sağlayan ürünler içinde bulunur. Genellikle duvara monte edilecek şekilde tasarlanan kağıtlıklar, şık detaylarıyla tuvalet kağıtlarına zarif bir alan sağlar.

Malzemelik de VitrA Arkitekta koleksiyonu içinde dikkat çeken ürünler arasında yer alır. Tekli ya da birkaç raftan oluşan malzemelikler, genellikle küvet etrafında kullanmak üzere tercih edilir. Şampuan benzeri duş ürünlerinin yerleştirilebileceği ek alanlar elde edilmesini sağlayarak banyoların daha konforlu hale gelmesine yardımcı olur.

VitrA Arkitekta küvet tutamağı, duş alırken daha rahat bir şekilde hareket edilmesini sağlar. Özellikle ayakta durmakta zorlanan kişilerin kendi başlarına banyo yapmasını kolaylaştıran tutamaklar, sabun için ek bir bölüm içermesiyle banyolara işlevsellik katar.

LED’li makyaj aynası da koleksiyonun önemli parçaları arasında bulunur. Büyüteçli ve ışıklı olması, makyaj aynasını işlevsel bir parça haline getirir. Farklı kullanım amaçları için özel olarak tasarlanan ürünler, herkesin ihtiyaçlarına yanıt verir.

Arkitekta Ürün Fiyatları

VitrA Arkitekta serisi, banyoların eksikliklerini tamamlamak isteyen kişiler için pek çok alternatif içerir. Banyo tutamağından yedekli tuvalet kağıtlığına kadar birçok farklı ürün içeren koleksiyon, herkesin aradığını kolaylıkla bulmasını sağlar. Bununla beraber içerdiği ürün çeşitliliği sayesinde geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Ürünler incelendiğinde farklı bütçelere hitap eden birçok alternatif olduğu görülebilir. Böylece VitrA Arkitekta koleksiyonu modelleri ve ürünleri arasından herkes ihtiyaçlarına uygun olanı bulabilir, banyolarını hem şık hem de işlevsel alanlar haline getirebilir.

Arkitekta Koleksiyonu Özellikleri

VitrA Arkitekta koleksiyonu minimal detaylara sahip aksesuarlardan oluşmasıyla dikkatleri üzerinde toplar. Paslanmaz çelikten üretilen ve krom görünümüne sahip olan seri, parlak görünümüyle öne çıkar. Sade detayları canlı bir kaplamayla bir araya getiren VitrA Arkitekta, banyoların daha estetik bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bununla beraber birçok farklı ürün grubuna sahip olduğu için banyoların bütün eksikliklerinin pratik bir şekilde tamamlanmasına imkân tanır.

Zarafeti asil detaylarla bir araya getiren Arkitekta koleksiyonu, VitrA kalitesiyle banyoların havasını tamamen değiştirebilir. Arkitekta koleksiyonu içerisinde yer alan dispenser gibi ürünler alışveriş merkezlerinde de kullanılabilecek kaliteye sahip olmasıyla dikkat çeker.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek