Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Valarte Lavabo Dolabı Boy Dolabı Klozet Klasik Banyo

Valarte

Zamana meydan okuyan güzellik

Valarte Koleksiyonu, modern ihtiyaçlara göre şekillenen fonksiyonellik ve aksesuarların kusursuz tamamlayıcılığı sayesinde klasiğin zamansız cazibesinin artırılmasıyla yaratıldı. Koleksiyon, nostaljik detaylar, mermer yüzeyler ve zarif çizgilerle modern ve klasik estetiği birleştiriyor. 

Valarte Ürünleri
  VitrA Design Studio Erdem Akan Tasarım
TASARIMCIYI KEŞFEDİN
Design Studio VitrA

Erdem Akan’ın liderliğinde kurum bünyesinde çalışan tasarımcı ekip, VitrA’nın tasarım felsefesi ve kültürünün bel kemiğini oluşturuyor. Design Studio VitrA’nın, İnovasyon Merkezi’ndeki çok disiplinli ekiplerin desteğiyle hayata geçirdiği koleksiyonlar, sürdürülebilir ve akıllı teknolojilere dayanan ve “herkes için tasarım” ilkelerine uygun yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
Banyo Mobilyası Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Ledli Banyo Aynası Fiyatları Duş Seti Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Batarya Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Ankastre Batarya Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Ahşap Banyo Aynası Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Banyo Çöp Kovası Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Siyah Banyo Dolabı Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Banyo Mobilyası Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Klozet Kapağı Fiyatları Lavabo Fiyatları Banyo Aynası Fiyatları Rezervuar Fiyatları Banyo Aynası Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Batarya Fiyatları Banyo Dolabı Fiyatları Mutfak Bataryası Fiyatları Klozet Fiyatları Beyaz Banyo Dolabı Fiyatları Lavabo Dolabı Modelleri Ledli Banyo Aynası Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Banyo Mobilyası Modelleri Banyo Aksesuar Fiyatları Batarya Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Banyo Havluluk Fiyatları Banyo Aksesuar Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Banyo Dolabı Takımı Fiyatları Klozet Kapağı Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Modern Banyo Dolabı Fiyatları Klozet Seti Fiyatları Banyo Boy Dolabı Modelleri Tepe Duş Başlığı Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları

Valarte Koleksiyonu

VitrA, modern ihtiyaçların gerektirdiği fonksiyonelliği klasik çizgilerin zamansız duruşuyla buluşturarak Valarte koleksiyonunu kullanıcılara sunar. Banyoda gereksinim duyulan her bir parçanın bulunabileceği eşsiz koleksiyonda nostaljik detaylar, çağdaş tasarımla birleştirilir. Valarte koleksiyonu, banyoda alanı verimli kullanırken stil sahibi bir dekorasyona imza atmayı sağlar.

Valarte Ürün Model ve Çeşitleri

Design Studio VitrA tarafından tasarlanarak kullanıcıların beğenisine sunulan Valarte koleksiyonunda vitrifiye ürünleri, banyo mobilyaları ve aksesuarları yer alır. Bu ürünlerin farklı boyut ve özelliklere sahip seçenekleri de mevcuttur. Uyumlu bir bütün oluşturmak amacıyla koleksiyondaki parçalar birbiriyle eşleştirilebilir.

VitrA Valarte klozet modelleri, sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Beyaz renkli olması sayesinde banyoda kullanılan her renge kolaylıkla uyum sağlayarak hoş bir atmosfer yaratılmasına katkıda bulunur. Daha hijyenik bir kullanım için ise VitrA Valarte WC seçenekleri arasından Rim-ex özellikli model tercih edilebilir. Rim-ex özelliği ile kanalsız olarak tasarlanan iç hazne sayesinde zararlı bakteri ve mikroorganizmaların oluşumu gecikir.

Banyonun en önemli parçaları arasında bulunan lavabolar, Valarte koleksiyonunda etajerli olarak tasarlanır. VitrA Valarte lavabo modelleri hem asma olarak hem de duvara monte edilerek kullanılabilir. Etajerli lavabolar özellikle küçük banyolar için idealdir. VitrA Valarte etajerli lavabo ile küçük banyoları göz alıcı bir alana dönüştürmek mümkündür.

Genellikle havlu, kişisel bakım ya da temizlik ürünlerinin depolandığı bir alan olan banyo için dolaplar da vazgeçilmez bir parçadır. VitrA Valarte Neo dolap tasarımları altın veya gümüş kulplarla tamamlanarak hoş bir görünüm elde edilir. Pastel renklerdeki dolap seçeneklerinin zamansız tasarımı, banyoyu tarz sahibi bir alan haline getirir.

VitrA Valarte banyo dolabı modellerinin ihtiyaca göre çeşitli boyutları bulunur. Üst dolap, boy dolabı ve lavabo dolabı seçenekleri sayesinde kullanıcılar banyolarının genişliğine ve ihtiyaçlarına göre bir seçim yapabilir. Etajerli lavabolarla birlikte rahatlıkla kullanılabilen VitrA Valarte 65 cm lavabo dolabı, geniş iç hacmi ile birçok eşyanın muhafaza edilmesini sağlar.

VitrA Valarte dolap tasarımları aynalı olarak da seçilebilir. Ayna sayesinde dolap kamufle edilerek ekstra bir depolama alanı elde edilir. VitrA Valarte 80 cm aynalı dolap özellikle sık kullanılan kozmetik ürünlerin yerleştirilmesi için ideal bir alan yaratır.

Valarte Ürün Fiyatları

Banyodaki temel parçalar, Valarte koleksiyonda VitrA’nın üstün kalitesi ve sadeliğiyle göz alan tasarım detaylarıyla birleşir. Evin önemli alanlarından olan banyo, Valarte ürünleri sayesinde yalnızca görsel açıdan değil, aynı zamanda işlev ve konfor açısından da kullanıcı dostu olmasını sağlar. Bu koleksiyondaki ürünler, zamansız bir dekorasyon yapmaya olanak tanıyan kusursuz tasarımlarına ek olarak fiyatlarıyla da kullanıcıların beğenisini kazanır.

Klasik tarzda dekorasyonlardan hoşlananlar için uygun olan Valarte, banyodaki her ihtiyaç için kullanıcılara çeşitli ürünler sunar. Aynı anda hem klasik hem modern bir görüntüye sahip olan benzersiz tasarımlar banyo dekorasyonuna şık bir görünüm kazandırır. Bunun yanı sıra ürünlerin kullanışlı özelliklerinin bulunması da Valarte zarafetini daha çekici hale getirir.

Valarte Koleksiyonu Özellikleri

Valarte koleksiyonu ile şıklığı kullanışlı özelliklerle bir araya getirir. Geçmişin izlerini taşıyan modern tasarımlar, işlevsel yapıları sayesinde banyoda geçirilen zamanın daha keyifli olmasını sağlar.

VitrA Valarte koleksiyonundaki tüm seramik ürünlerde VitrA Hygiene uygulanır. VitrA Hygiene, zararlı bakterilerin oluşmasını %99 oranında engelleyen bir iyon teknolojisidir. Bakterilerin hücre yapısını bozan bu teknoloji, kullanım sırasında yüzeye geçen bakterilerin çoğalmasının önüne geçer. Bu sayede hijyenik bir kullanım sağlanırken temizlik için sert kimyasallara ihtiyaç duyulmaz.

Valarte koleksiyonunda bulunan birbirinden kullanışlı ürünlerden biri de dolaplı aynadır. VitrA Valarte ayna kendinden aydınlatmalı olarak tasarlanır. LED aydınlatmaya sahip olan ürünler, ayna kullanımı esnasında yeterli ışık sağlanır. Kullanıcı dostu özellikleri ve sade şıklıkları ile Valarte koleksiyonundaki tüm ürünler, VitrA kalitesini hissettirir. Zamandan bağımsız hoş tasarımlar, tüm detaylarıyla ince zevklere hitap etmeyi başarır.