Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Ticari Alanlar için Seramikler

36 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Ebat
Daha Fazla Göster
Doku
Seri
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Yüzey
Bünye
Ürün Tipi
Kullanım Alanı
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Ticari Alanlar İçin Karo Seramikler


Ticari alanlara uygun karo seramikler; restoranlar, hastaneler, alışveriş merkezleri, mağazalar, plazalar, ofisler, oteller ve diğer halka açık yerlerde işlevsel kullanımı ve şık görünümü ile fark yaratır. Tüm mekânın havasını değiştirebilen bu fonksiyonel karolar, farklı amaçlara uygun geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. 
Karo seramikler, perakende ve konaklama sektörleri için dayanıklı duvar ve zemin kaplama çözümleri sunarken, aynı zamanda dikkat çekici ve benzersiz alanlar yaratmak için bir fırsat sunar. VitrA’nın ticari alanlara uygun karoları, farklı desenler ve dokularıyla mekânlara şık ve zarif bir görünüm katar. 


Ticari Alanlar İçin Karo Seramik Modelleri


Doğru karo seramik seçiminin önemi ticari tasarımın başarısı söz konusu olduğunda anlaşılır. Potansiyel müşteriler üzerinde doğru izlenimi bırakan bir mekân yaratmak, çalışanlar için rahat ve şık bir ortam oluşturmak hem de alanı boyutlarına göre verimli kullanmak için doğru modellerin seçilmesi gerekir. 
Hastaneler ve alışveriş merkezleri gibi halka açık alanlarda göz yorucu renklerin yerine zihni sakinleştiren renklerin tercih edilmesi faydalı olur. Bu nedenle sade renkler kullanılabilir. VitrA’nın beyaz, bej ve gri renk alternatifleri ile sunulan modelleri minimal ama samimi bir alan yaratabilir.
VitrA karolar yüksek trafikli bir mağaza ya da lüks bir butik otele ideal bir kombinasyon oluşturur.  Doğala en yakın görünümü elde etmek için, ahşap malzemeye en yakın görünümlü karo seramik modelleri hem iç hem de dış tasarımlar için güvenilir bir seçimdir. Doğal ahşabın aksine, çizilmelere karşı daha yüksek bir dirence sahiptir. Zaman içinde temizlik, onarım ve bakım masraflarını azaltır.


Ticari Alanlar Seramik Özellikleri


VitrA’nın ticari alanlar için özel olarak tasarladığı karo seramikler; yağmur, kar gibi hava olaylarına karşı dayanıklıdır. Ayrıca kış aylarının aşırı soğuk geçtiği bölgelerde yoğun görülen don olaylarına karşı da direnç gösterir. Bu sayede çatlamayan modeller, uzun süre boyunca kullanılabilir. 
Suyla ıslanması beklenen düz zeminler için maksimum kayma direnci gösteren karo seramiklerin kullanılması gerekir. Su dışında, zeminlerin ıslak kalmasına neden olabilecek yağ, gres yağı gibi farklı ürünler de bulunur. VitrA’nın karo modelleri, kayma direncinin yüksek olmasıyla öne çıkar. Böylece olası kazaları önlerken güvenliği sağlayabilir. Özellikle otel ve restoran mutfaklarının zeminlerinde bu modeller işlevsel hâle gelir. 
Hastane, okul, restoran gibi ticari alanların gün içinde trafiği oldukça yüksektir. Bu nedenle yer  seramiklerinde kullanıma bağlı olarak deformasyonlar ve aşınmalar meydana gelebilir. Karo seramikler, yüksek aşınmaya karşı dayanıklı yapısı ile ticari alanlar için en uygun ürünlerin başında gelir. 
VitrA’nın inovatif çalışmalar sonucu geliştirdiği V-Safe teknolojisi ise bu ürünlerin yalnızca dayanıklı olmasını değil, hijyenik kullanım imkânı sunmasını sağlar. Hijyen sağlayan ürünler ve su ile kolaylıkla temizlenebilir. Özellikle insan trafiğinin yoğun olduğu ve hijyene çok önem verilen hastane gibi alanlarda ideal çözümler sunar.


Ticari Alanlar İçin Karo Seramik Fiyatları


Bir karo seramiğin fiyatı üzerinde öncelikle üretim materyallerinin etkisi ve teknik özellikler bulunur. Bunun dışında koleksiyon, renk ve doku, boyutlar gibi faktörler de etkilidir. VitrA’nın 20 X 120 cm ve 60 X 60 cm ölçülerindeki ticari karo seramikleri, kolay ve hızlı montaj özellikleri ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunar. İç ve dış ortamlarda kullanıma uygun olduğu gibi duvar ve zeminde de tercih edilebilir. 
Özellikle endüstriyel görünümden sıyrılıp daha samimi bir ofis ortamı yaratmak isteyenler için ahşap görünümlü porselen karolar ideal bir seçim olur. Doğadan ilham alınarak tasarlanmış ahşap görünümlü koleksiyonlar, meşenin karakteristik özelliklerini tüm gerçekliği ile yansıtır. 
VitrA Koleksiyonlarını inceleyerek işletmeler için en şık ve fonksiyonel karo seramikler bulunabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek