Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Voyage Arik Levy Banyo Dolabı Klozet

Voyage

Zamanı durduran yolculuk

Zamanı durduran yolculuk

Arik Levy ve Design Studio VitrA iş birliği ile tasarlanan Voyage, iç huzura odaklanan, esnek bir mekan yaratmak için geliştirildi. Banyoda harcanan zamanı salt fiziksel bir deneyimden öte, zamanda bir aralık olarak tanımlayan Voyage, beden ve zihnin buluştuğu, duygusal ve düşünsel boyutları harekete geçiren bir alan yaratıyor. En insani bireysel deneyimin kişiselleştirilmiş bir alanı hak ettiği inancıyla ortaya çıkarılan koleksiyon, ürün gamıyla alanı kişiselleştirmeyi, dolayısıyla düşünsel deneyimi destekliyor. Modülerliğin ötesine geçip sıradan banyo düzenine meydan okuyan Voyage, banyoda hem yatay hem de dikey yerleşim sunuyor. Yükseklik ve yer kısıtlaması olmadan, saklama alanları banyonun içinde farklı konumlara dağılabiliyor. Geçici ve kalıcı ihtiyaçlara bağlı olarak yerleşim kullanıcı tarafından belirleniyor. Voyage Koleksiyonu’nun esneklik özelliği; renk, derinlik ve boy seçenekleriyle daha da güçleniyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Tuvalet Fırçası Fiyatları Tuvalet Fırçası Fiyatları Pisuvar Fiyatları Duş Seti Fiyatları Banyo Aksesuarları Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Temassız Banyo Ürünleri Ayaklı Lavabo Fiyatları Banyo Dolabı Fiyatları Klozet Fiyatları Batarya Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Banyo Sabunluk Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Banyo Havluluk ve Askılık Fiyatları Siyah Banyo Aksesuarları Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Bakır Banyo Aksesuarları Fiyatları Siyah Banyo Ürünleri Beyaz Banyo Dolabı Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Siyah Banyo Aksesuarları Fiyatları Banyo Sabunluk Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Tuvalet Kağıtlığı Fiyatları Banyo Mobilyası Fiyatları Klozet Kapağı Fiyatları Lavabo Fiyatları Banyo Sabunluk Fiyatları Tuvalet Fırçası Fiyatları Rezervuar Fiyatları Asma Klozet Fiyatları Bakır Banyo Aksesuarları Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Tuvalet Kağıtlığı Fiyatları Ahşap Banyo Dolabı Fiyatları Lavabo Fiyatları Bakır Banyo Aksesuarları Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Tuvalet Kağıtlığı Fiyatları Klasik Banyo Aksesuarları Fiyatları Duş Teknesi Fiyatları Klozet Fiyatları Siyah Banyo Dolabı Fiyatları Batarya Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Etajerli Lavabo Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Dar Banyo Ürünleri Duş Kanalı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Banyo Çöp Kovası Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Klozet Seti Fiyatları Çelik Banyo Aksesuarları Fiyatları Tepe Duş Başlığı Fiyatları Krom Banyo Aksesuarları Fiyatları Banyo Aksesuar Seti Fiyatları Banyo Aksesuar Seti Fiyatları

Voyage Koleksiyonu

VitrA tarafından Voyage koleksiyonu içerisinde banyo dekorasyon ürünleri tasarımına yer verilir. Banyo alanında ihtiyaç duyulan birden fazla ürünü içerisinde bulunduran Voyage koleksiyonu tezgah üstü lavabo, askı, lavabo taşıyıcısı seti, tuvalet fırçası, VitrA Voyage havlupan, tuvalet kağıtlığı, asma klozet, klozet kapağı gibi ürünleri içerir. Göz alıcı tasarım ve modellerle satışa sunulan Voyage VitrA koleksiyonu işlevsel detaylarıyla kullananları mutlu etmeyi amaçlar. Geniş kitleye ve farklı tarzlara hitap etmeyi amaçlayan VitrA banyo mobilyası model seçenekleriyle kullananlara seçim şansı sunar.

Banyo boyut özellikleri göz önünde bulundurulabilir, banyoya uygun ölçülerde tasarlanan model seçenekleri banyo içerisinde konumlandırılabilir. Estetik tasarımlı ürün modelleri sunan VitrA Voyage koleksiyonu banyolara hoş görünüm kazandırır. Voyage koleksiyonunda yer alan modeller kolay montajlanabilir şekilde tasarlanır. Dar banyo alanına sahip kişiler yerden tasarruf etmeye olanak sağlayan Voyage koleksiyonu ürün modellerini tercih edebilir..

Voyage Ürün Modelleri

Banyo alanları temel ihtiyaçların giderildiği alan olarak yer alır. Farklı boyut ölçülerinde yer alan banyolar farklı tasarım özellikleriyle döşenebilir. Banyo içerisinde mobilya tercihi yaparken ferah, kullanışlı mobilya seçimi banyoyu işlevsel hale getirir. VitrA Voyage koleksiyonu neme ve suya karşı dayanıklı malzemelerden üretilir, uzun süre kullananlara dayanıklılık sunar. VitrA Voyage askılık modeli yatay ve dikey kullanıma olanak sağlar. Banyo alan özellikleri göz önünde bulundurularak yatay ve dikey askı konumlandırılması yapılabilir.

Taşıyıcı lavabo seti yaklaşık 300 mm yüksekliğinde üretilir. 100 mm derinlik, 100 mm genişliğe sahip lavabo taşıyıcı set lavaboyu uzun yıllar taşır. VitrA clean teknolojisiyle üretilen tezgah üstü VitrA Voyage lavabolar, klozet ve klozet kapakları su lekesi ve kireç artıklarına karşı dayanıklılık gösterir. Sert kimyasallara gerek kalmadan bu ürün modelleri kolay bir şekilde temizlenebilir. Tuvalet kağıtlığı modeli temperli cam gövdeye sahip olarak yer alır. Zamak malzeme kullanılarak üretilen tuvalet kağıtlığı pirinç yedek tuvalet kağıtlığı ile birlikte alana hoş bir görünüm kazandırır.

Voyage Ürün Fiyatları

VitrA Voyage ürün modelleri işlevsel, fonksiyonel, estetik görünüm özellikleriyle kullananların beğenisini toplar. Modeller arasında seçim yaparken fonksiyonel tasarım ve ekonomik özelliklerinden yararlanılabilir. Yaşam alanı içerisinde bulunan banyolar farklı boyut özelliklerinde tasarlanmış olabilir. Hem dar hem geniş banyolar için Voyage ürün modelleri bulunur.

Banyo alanında kullanılan banyo mobilyaları alana farklı işlevsellikler kazandırır. Voyage ürün fiyatları model seçeneklerine bağlı olarak değişim gösterir. Fiyatlar belirlenirken malzeme yapısı, kullanım amacı, modeli ve tasarım özellikleri önem taşır. Banyo mobilya modelleri ve fiyatları belirlenirken üretim sürecinde tercih edilen materyal aktif rol oynar. VitrA Voyage ürün modelleri sahip olduğu özellikler ile birlikte banyo alanında kullanışlılık gösterir.

Voyage Koleksiyonu Özellikleri

Voyage koleksiyonu içerisinde banyo alanında kullanıma uygun olarak tasarlanan ürün modelleri yer alır. Koleksiyon özelliklerine bakıldığında estetik tasarım özelliklerinin ön planda tutulduğu görülebilir. Taşıyıcı set, askı, etajerli lavabo, tuvalet fırçalığı, etajerli lavabo tuvalet kağıtlığı, VitrA Voyage klozet ve klozet kapağı koleksiyonda yer alan ürün modelleri arasında bulunur. VitrA Voyage tezgah üstü lavabo su lekeleri ve kireç artıklarına karşı dayanıklılık sergiler.

Clean teknolojisiyle üretilen lavabolar sert kimyasallara gerek kalmadan temizliğe olanak sağlar. Su taşma deliği bulunmayan lavabo modeli 485 mm derinliğinde üretilir. Özel tasarımlı şekle sahip lavabo modeli tek armatür delikli olarak satışa sunulur. Arik tasarımcı tarafından tasarlanan eterik lavabo modeli 1000 mm genişliğe sahip olarak yer alır. Koleksiyonda yer alan banyo aksesuarları pirinç malzemeden elde edilir.