Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Klozet ve Rezervuar

Klozetler ve Rezervuarlar ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular

VitrA Temassız Taharet kullanımında nelere dikkat edilmelidir?
VitrA Temassız Kumanda Paneli üzerindeki sensörler kullanıcıyı algıladığında VitrA Temassız Klozet Kapağı açılır. VitrA Temassız Entegre Taharet Musluğu kullanıcının elini algıladığında taharet yıkaması başlatılır. İdeal debide 30 saniye boyunca yıkama devam eder. Taharet sensörü, kullanıcının elini 2. kez algıladığında yıkama biter. Kullanıcı taharet sensörüne elini ikinci kez göstermezse yıkama 30 saniye sonra otomatik durur. VitrA Temassız Taharet’in çalışabilmesi için VitrA Gömme rezervuar ile birlikte uygun VitrA temassız panel ve elektrik bağlantı setine ihtiyaç vardır.
VitrA Temassız Taharet bakımında nelere dikkat edilmelidir?
Sensör yüzeyi nemli ve yumuşak bir bezle silinmelidir. Asidik ve alkali deterjanlar kullanılmamalıdır. Ürünün üzerine tazyikli su tutulmamalıdır. Kullanım esnasında taharet suyu basıncında azalma olursa selenoid valfin önünde yer alan filtre tıkanmış olabilir. Filtrenin önünde yer alan vana kapatılmalı. Valfe gelen kablo konektörden çıkartılır, enerji kesilir. Anahtar yardımı ile valfe bağlı olan hortum rakoru sökülür. Valf anahtar yardımı ile döndürerek vanadan sökülür. Valfin girişindeki filtre temizlenir. Aynı işlemler tersine yapılarak bağlantılar tamamlanır.
V-Care Akıllı Panel'de ağ bağlantısının aktif olmadığı durumlarda çalışan özellikler nelerdir?
Ağ bağlantısı olmadağı durumda Auto flush, butonlar, kitleme özelliği çalışmaktadır.
VitrA Fresh özellikli ürünlerin kullanımında nelere dikkat edilmelidir?
Hazne içerisine tek tip temizleyici koyulması önerilir. Farklı temizlik malzemeleri karıştırılmamalıdır. Hipoklorit yani çamaşır suyu bazlı, aşındırıcı olmayan ve koku verici temizleyiciler kullanılabilir. Azami pH 12,5 olmalıdır. Tuz ruhu gibi asidik derecesi yüksek, koyu kıvamda, partikül içeren ve köpüren temizlik malzemeleri kesinlikle kullanılmamalıdır. Ürün, 15 günden fazla kullanılmayacaksa hazne içi boşaltılmalı ve suyla durulanmalıdır. Aksi durumda hazne içerisindeki deterjan kuruyarak fonksiyonu engelleyebilir. Hazne, zamanla oluşabilecek deterjan kalıntılarını önlemek için 3 ayda bir periyodik olarak temizlenmelidir.
V-Care Akıllı Klozet’i nasıl açıp kapatabilirim?
Yüzünüz V-Care Akıllı Klozet’e dönükken, sağ alt tarafta kolayca kontrol edebileceğiniz gizli ve izole bir Açma/Kapama butonu yer alır. Kullanıcı bu butonu çevirip basarak V-Care Akıllı Klozet’yi kolayca açıp kapayabilir.
Daha Fazla Göster