Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Plural Üçgen Çanak Lavabo Mat Kil Beji

Plural

Hayatı paylaşmak

Hayatı paylaşmak

Terri Pecora ve Design Studio VitrA iş birliğiyle tasarlanan Plural Koleksiyonu, 1950’lerin ikonik görüntüsünden esinlenen klasik bir atmosfer sunuyor. Banyoya yaratıcı bir şekilde uyum sağlayan hafif ve özgür mobilyalar, kullanıcılara özel zamanlarını paylaşabilecekleri yeni bir “sosyal alan” açıyor.

 

Plural rafine tasarım diliyle duyuları harekete geçiren lüks bir atmosfer yaratıyor. Farklı kombinasyonlarla koleksiyon, bir araya getirilebilir estetik formlar, çizgiler ve renklerle insanları incelikle tasarlanmış bir banyo atmosferine davet ediyor.

 

Koleksiyonun tüm öğeleri, yenilikçi ve modern bir banyo konsepti yaratmak için, karıştırmayı ve gruplamayı teşvik ediyor. Banyoda dikey konumlandırılan ve hareket edebilen Plural aynalar, esnekliğiyle paylaşımı artırıyor.

Plural Ürünleri
  Terri Pecora VitrA Plural Koleksiyonu
TASARIMCIYI KEŞFEDİN
Terri Pecora

Çalışmalarını Milano’da sürdüren Amerikalı tasarımcı Terri Pecora; mobilya ve banyo ürünleri, gözlük ve moda aksesuarları ile çocuk ürünlerinin yanı sıra, stant ve perakende iç mekanlarının tasarımında çalıştı. Estetik ve işlevsel çözümleri tercih eden Pecora, tasarım yaparken, her müşterisinin potansiyeline ve pazarın ihtiyaçlarına uygun cevaplar ararken, alışılagelmişin dışında çözümler deniyor. Plural Koleksiyonu, Terri Pecora ve Design Studio VitrA’nın iş birliğiyle geliştirildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Klozet Fiyatları Mutfak Bataryası Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Duş Seti Fiyatları Asma Klozet Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Banyo Tamamlayıcı Aksesuar Fiyatları Asma Klozet Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Batarya Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Banyo Bataryası Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Renkli Lavabo Fiyatları Ledli Banyo Aynası Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Etajerli Lavabo Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Klozet Kapağı Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Rezervuar Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Banyo Aksesuarları Fiyatları Ara Musluk Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Klozet Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Modern Banyo Aksesuarları Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Banyo Dolabı Takımı Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Batarya Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Etajerli Lavabo Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Siyah Banyo Aksesuar Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Klozet Seti Fiyatları Tepe Duş Başlığı Fiyatları Ankastre Batarya Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Pisuvar Fiyatları

Plural Koleksiyonu

VitrA tarafından kullanıcılara sunulan Plural koleksiyonu, Milano’da yaşamını sürdüren Amerikalı tasarımcı Terri Pecora ile Design Studio VitrA’nın iş birliği ile hayata geçirilmiştir. Banyo ürünü tasarımlarıyla bilinen Pecora banyolarda hem estetik görünümü hem de fonksiyonelliği hedefleyen işler ortaya çıkarır.

Mid-century olarak da bilinen 1950’lerin popüler tasarım anlayışını günümüz banyolarına taşıyan Plural koleksiyonunda, lavabo çeşitlerinden klozet kapaklarına dek farklı ürün çeşitleri satışa sunulur. Yuvarlak köşeleri ile öne çıkan ve keskin olmayan hatlara sahip oluşuyla dikkat çeken bu koleksiyon, şıklık ile pratik ve etkili kullanımı bir araya getirmeyi amaçlar.

Plural Ürün Modelleri

VitrA’nın Plural koleksiyonunda ağırlıklı olarak lavabo modelleri yer alır. Yüksek ve alçak olmak üzere iki farklı türde satışa sunulmuş olan VitrA Plural çanak lavabolar aynı zamanda kare ve üçgen modeller olmak üzere ikiye ayrılır. Şekil ve boyuta ek olarak lavabolar; bej, siyah, yosun yeşili, terra rossa ve kil beji olmak üzere beş farklı renkte üretilir.

VitrA Plural koleksiyonunda çanak lavabolar haricinde, tezgah altı lavabo modelleri de yer alır. VitrA kalitesini banyolara getiren bu lavabo modelinin terra rossa, kil beji, ve yosun yeşili olmak üzere üç farklı rengi koleksiyonda bulunur.

VitrA Plural koleksiyonunda dikkat çeken bir diğer ürün grubu ise klozetler olur. Duvara tam dayalı Vitra Plural yerden klozet modelleri ve VitrA Plural asma klozet çeşitleri de bu koleksiyon kapsamında, 1950’lerin ruhunu yansıtacak şekilde üretilir. Klozet çeşitleri de tıpkı lavabolar gibi farklı renklere sahiptir. Siyah, beyaz, ve bej renklerinde üretilirler.

Plural koleksiyonunda kullanıcılara sunulan diğer parçalar klozet rozeti ve klozet kapağıdır. Bu ürünler de koleksiyonun diğer parçaları ile uyumlu olacak şekilde tasarlanır; renk, boyut ve şekil bakımından benzerlik gösterir.

Plural Ürün Fiyatları

VitrA Plural koleksiyonu kapsamında yer alan ürünler geniş bir fiyat aralığında satışa sunulur, ürünlerin özellik ve işlevlerine göre sahip oldukları fiyatlar değişiklik gösterir. Örneğin VitrA Plural klozet kapakları daha uygun fiyatlara sahipken VitrA Plural lavabo ve klozetlerin fiyatları daha yüksektir. VitrA Plural koleksiyonunda kullanılan malzemelerin kalitesi ve koleksiyonun tasarım parçalardan oluşuyor olması fiyatlar üzerinde doğrudan etkilidir. Uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilen Plural koleksiyonu ürünlerine yönelmek, malzeme kalitesine bağlı dayanıma ve özgün tasarıma önem veren kişiler için uygun bir seçim olur.

Plural Koleksiyon Özellikleri

VitrA Plural koleksiyonunda yer alan ürünler, VitrA’nın nam salmış özelliklerine sahiptir. Örneğin Plural lavabo çeşitleri VitrA Clean teknolojisi ile kullanıcıların tertemiz banyolara sahip olmasını kolaylaştırır. VitrA’nın geliştirdiği bu özellik sayesinde kirli sular lavabo yüzeyinde tutunamaz. Bu sayede temizlik yapılırken daha az temizlik ürünü, enerji ve zaman harcanır.

VitrA Plural klozet kapağı modelleri ise yavaş kapanma ve kolay sökülüp takılma özelliklerine sahiptir. VitrA’nın sunduğu yavaş kapanma özelliği, rahatsız edici bir gürültüye sebep olmaksızın klozet kapağını açıp kapatmayı mümkün kılar. Kolay sökülüp takılma özelliği ise kapak değişimi aşamasında zahmete girmeden montaj işleminin tamamlanmasını sağlar.

VitrA Plural klozet modelleri ise hem VitrA Clean hem de Vitra Rim-ex teknolojilerine sahiptir. VitrA Clean teknolojisi sayesinde Plural klozet modelleri, sıradan klozetlere kıyasla daha temiz kalır. Vitra Rim-ex teknolojisi ise Plural koleksiyonundaki klozetlerin, standart klozet modelleri ile kıyaslandığı zaman %95 oranında daha az kir tutma özelliğine sahip olmasını sağlar. Banyolar VitrA Clean sayesinde daha temiz, VitrA Rim-ex ile ise daha hijyenik olur.

VitrA Plural koleksiyonunun sahip olduğu özellikler, VitrA teknolojileri ile sınırlı değildir. VitrA Plural koleksiyonu farklı renk, şekil ve boyutlara sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine çeker. Örneğin Plural koleksiyonunda hem mat hem parlak ürün seçenekler yer alır. Üçgen ve kare, alçak ve yüksek, armatür ve su gideri deliksiz modeller de kullanıcıların beğeni ve ihtiyaçlarına göre seçim yapmasını mümkün kılmak üzere satışa sunulur.