Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Banyo Aynaları

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Aydınlatma
Aydınlatma Tipi
Gövde Kaplama
Montaj Detayı
Seri
Ürün Özellikleri
Kapak Malzemesi
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Gün başladığında ayna karşısında hazırlanmayı alışkanlık haline getirenler için banyo aynaları büyük önem taşır. Aynanın dekoratif bir unsur olarak kullanıldığı banyolarda, aynı zamanda alanın olduğundan daha geniş görünmesi sağlanabilir. Genişlik görüntüsü yaratmanın yanı sıra aynalar, ışığı yansıtmasıyla banyoları çok daha aydınlık bir görünüme kavuşturur.

Banyo dekorasyonlarına ne kadar özen gösterilirse gösterilsin, alçak tavanlar alanın basık görünmesine sebep olabilir. Alçak tavanlı banyolarda banyo boy aynalarının kullanılması, odanın tavanını daha yüksek gösterir. Bulundukları mekana aydınlık katan aynalar, özellikle küçük banyoların ferah ve geniş görünmesini sağlar. 

Banyo Ayna Modelleri

Banyoların vazgeçilmez aksesuarları arasında bulunan banyo aynaları, farklı dekorasyon stillerine hitap eden modellerde üretilir. Banyo aynalarının; büyüteçli, LED ışıklı, kapaklı, dolaplı ve çerçeveli gibi farklı modelleri bulunur. Fazladan depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar, dolaplı banyo aynalarını inceleyebilir. Dolaplı banyo aynalarının aynı zamanda duvara gömülebilen seçenekleri de bulunur. Bu ürünler kişisel bakım ürünleri için pratik ve şık bir depolama çözümü sunar.

Makyaj ve cilt bakımı sırasında ekstra aydınlatmaya ihtiyaç duyan kullanıcılar LED ışıklandırmalı ayna modellerini tercih edebilir. Modern dekorasyon stiline sahip banyolarda ise genellikle çerçevesiz aynalar kullanılır. Bu tercih, banyoların modern ve minimalist havasıyla uyumlu bir kompozisyon oluşturur. Klasik çizgilere sahip banyolarda metal ya da işlemeli çerçeveler tercih edilebilir. Dileyen kullanıcılar banyo aynasını aynı koleksiyondaki diğer mobilyalarla set halinde alarak, banyolarda etkileyici bir dekorasyon oluşturabilir. 

Banyo aynası modelleri ürünün montajına göre de farklılık gösterir. Bazı modellerde aynalar çivi ya da vida yardımıyla duvara monte edilebilir. Bazı aynalar ise yapıştırmalı ve vantuzlu montaj seçeneğine sahiptir. Montaj seçeneği ne olursa olsun, satın alınan ürünün kutu içeriğinde aynanın güvenle monte edilebilmesi için gerekli bütün materyaller bulunur. Bu sayede kullanıcılar rahatlıkla banyo aynalarını duvara sabitleyebilir.  

Banyo Aynası Fiyatları

Banyo aynalarında en sık görülen tasarım, kare ya da dikdörtgen biçimli klasik aynalardır. Fakat günümüzde banyo dekorasyonları en az evin diğer alanları kadar önemli kabul edilir. Bu nedenle banyo dekorasyon ürünleri her stile hitap edecek çeşitlilikte ve boyutta üretilir. Kullanıcılar, banyo ölçülerine en uygun ürünü kolaylıkla bulabilir.

Banyo aynası fiyatlarını değiştiren birçok unsur bulunur. Ürünün modeli, kullanılan materyal ve ürün boyutu bu unsurların başında gelir. Örneğin, LED aydınlatmalı geniş bir banyo aynasıyla klasik ölçülerde ve aydınlatması olmayan aynalar arasında fiyat farklı bulunur. Benzer şekilde, dolaplı aynalar ile dolapsız aynalar arasında da fiyat farkı vardır. Kullanıcıların banyo aynasına karar vermeden önce ürün boyutlarını ve özelliklerini incelemesi, doğru seçim yapılmasını kolaylaştırır. 

Dekoratif Banyo Aynaları VitrA’da!

Eşsiz ve modern tasarımlı mobilyalar ile banyoların her köşesine dokunan VitrA, farklı dekoratif ayna seçeneklerini kullanıcıların beğenisine sunar.  İşlevselliği ve şıklığı bir araya getiren VitrA banyo aynaları, kullanıcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlar. VitrA banyo aynası koleksiyonunda bulunan ürünler, farklı dekorasyon stillerine uyum sağlar. 

İncelikli ve yenilikçi tasarımlarıyla ön plana çıkan banyo aynaları, banyolara şıklık katarken mekanın daha ferah görünmesini sağlar. Neme dayanıklı ve kolay temizlenebilen bu mobilyalar, uzun bir kullanım süresine sahiptir. Yaşam alanları için en uygun ürünü bulmak isteyen kullanıcılar, en yakın VitrA mağazasını ziyaret edebilir ya da web sitesindeki tüm banyo aynası modellerini inceleyebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek