Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0
VitrA Equal Lavabo Ünitesi Klozet Claudio Bellini

Equal

Cesur yalınlık

Cesur yalınlık

Claudio Bellini ve Design Studio VitrA iş birliğiyle tasarlanan Equal Koleksiyonu, yalın bir düzenle cesur ve karakterli bir banyo yaratıyor. Yalın tasarım anlayışı, şehir kalabalığında her anlamda dengede olmanın kısa yolunu sunuyor. Equal, çeşitli ihtiyaç ve beklentileri uyumla karşılarken, tüm gürültüyü dışarıda bırakıyor. Cesur ve sofistike bir yaklaşım sonucunda, sıradana yalınlıkla meydan okuyor. Equal, mantık ve duygu arasındaki dengeyi temsil ediyor. Titiz bir yalınlıkla şekillenen geometrik formların içinde, doğal organik formları sahipleniyor. Düzenli ve köşeli, aynı zamanda yuvarlak ve yumuşak formlarıyla Equal, banyoda benzersiz bir uyum yakalıyor. Equal, cesur yaklaşımıyla, basit mimari ögeleri tüm temel olanaklarını zorlayarak kullanıyor. Mekanın duygusal ve rahatlatıcı atmosferini güçlendirmek için, soğuk ve sıcak materyalleri seramik ve ahşap formunda bir araya getiriyor. Siyah metal detayların vurgusu, koleksiyonun zamana meydan okuyan karakterini destekliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Banyo Mobilyası Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Duş Seti Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Banyo Tamamlayıcı Aksesuar Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Batarya Fiyatları Banyo Dolabı Fiyatları Asma Klozet Fiyatları Gömme Rezervuar Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Fotoselli Batarya Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Banyo Bataryası Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Renkli Lavabo Fiyatları Ledli Banyo Aynası Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları Klozet İç Takımı Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Klozet Kapağı Fiyatları Lavabo Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Rezervuar Fiyatları Banyo Aynası Fiyatları Ayaklı Lavabo Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Banyo Aksesuarları Fiyatları Mutfak Bataryası Fiyatları Modern Banyo Aksesuarları Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Diş Fırçalık Fiyatları Etajerli Lavabo Fiyatları Banyo Dolabı Takımı Fiyatları Duş Seti Fiyatları Batarya Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Lavabo Bataryası Fiyatları Tezgah Altı Lavabo Fiyatları Banyo Aksesuar Fiyatları Etajerli Lavabo Fiyatları Akıllı Klozet Fiyatları Banyo Dolabı Takımı Fiyatları Siyah Banyo Aksesuar Fiyatları Lavabo Dolabı Fiyatları Yerden Tek Klozet Fiyatları Takım Klozet Fiyatları Tezgah Üstü Lavabo Fiyatları Boy Dolabı Fiyatları Klozet Seti Fiyatları Duvar Tipi Klozet Fiyatları Tepe Duş Başlığı Fiyatları Banyo Sıvı Sabunluk Fiyatları Çanak Lavabo Fiyatları

Equal Koleksiyonu

Cesur tasarım anlayışının yalın bir görünüme kavuştuğu Equal koleksiyonu, Design Studio VitrA ile tasarımcı Claudio Bellini’nin birlikte çalışması sonucunda oluşturulmuştur. Milan’da çalışmalarını sürdüren ve mobilyadan iç mekanlara kadar farklı tasarım dünyasının farklı alanlarında aktif olan İtalyan tasarımcı Bellini, Equal koleksiyonunda adeta aleladeliğe karşı durmayı önceler.

VitrA, Equal koleksiyonunda hem iddialı hem de yalın ve sofistike bir tasarım anlayışını benimser. Farklı ihtiyaçları ve estetik arzuları karşılayacak nitelikte olan VitrA Equal koleksiyonu farklı geometrik şekilleri ustalıklı ve uyumlu bir şekilde bir araya getirir.

Equal Ürün Modelleri

VitrA Equal koleksiyonunda lavabo ünitesinden, yavaş kapanan ve kolay sökülüp takılan ince klozet kapağına, VitrA Clean ve Rim-ex teknolojilerine sahip klozetlerden aydınlatmalı aynalara kadar farklı banyo ürünleri yer alır. Equal koleksiyonunda yer alan parçalar farklı boyut ve renklerde satışa sunulur. Örneğin, VitrA Equal lavabo ünitesi 100 cm, 80 cm ve 60 cm genişliğinde üç farklı modele sahiptir. Lavabo üniteleri yalnızca genişliklerine göre değil raflı olup olmamalarına göre de çeşitlenir. VitrA Equal koleksiyonunda 60 cm genişliğe sahip raflı bir parça bulunur.

VitrA Equal lavabo üniteleri, düz ayna modelleri ile birlikte kullanılabilir. Böylelikle bütünlüklü, tavandan yere kadar aynı tasarım dilini konuşan etkileyici bir görünüm elde edilebilir. Equal aydınlatmalı düz ayna modelinin her iki köşesinden aşağı doğru devam eden silindirik metal parçalar lavabo ünitesi ile temas eder. Böylelikle geometrik formlar silindirik ve çizgisel bir akış ile desteklenir.

VitrA Equal klozet modeli taş gri ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulur. VitrA Clean ve VitrA Rim-ex teknolojierine sahip VitrA Equal Rim-ex asma klozet modellerine klozet kapakları dahil değildir. Equal koleksiyonunda yer alan yavaş kapanma ve kolay sökülüp takılabilme özelliğine sahip klozet kapağı modelleri tercih edilerek banyolarda uyumlu bir görünüm elde edilebilir.

Equal Ürün Fiyatları

VitrA Equal koleksiyonunda yer alan parçaların fiyatları boyutlarına ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Örneğin; VitrA Equal lavabo ünitesi çeşitlerinin fiyatları, ürünlerin genişlikleri ve sahip oldukları özellikler arttıkça orantılı bir biçimde yükselir. 60 cm Equal lavabo ünitesi daha uygun fiyatlıyken 100 cm Equal lavabo ünitesi daha yüksek bir fiyata sahiptir. Raflı ya da rafsız olmalarına göre de VitrA Equal lavabo ünitelerinin fiyatları değişir. VitrA Equal aydınlatmalı düz ayna modelleri de 60 cm ve 80 cm olarak iki seçeneğe sahiptir ve farklı fiyatlar ile kullanıcılara sunulur.

Equal Koleksiyonu Özellikleri

VitrA Equal koleksiyonu kapsamında satışa sunulan asma klozetler VitrA Clean ve VitrA Rim-ex teknolojisi ile donatılır. Bu sayede VitrA Equal asma klozet modelleri, standart klozetlere göre daha temiz ve hijyenik seçenekler haline gelir. VitrA Clean özelliği, kirli suyun klozete tutunma oranını azaltırken VitrA Rim-ex özelliği ise sağlığa zararlı organizmaların miktarını azaltır. Daha temiz ve hijyenik olan VitrA Equal asma klozetler tercih edilerek temizliğe daha az zaman, enerji ve malzeme harcanır.

VitrA Equal koleksiyonunda yer alan düz ayna modelleri LED aydınlatma özellikleri ile öne çıkar. LED aydınlatmanın doğru ve dengeli kullanımı sayesinde aynaya bakan kullanıcılar yüzlerini çok net bir şekilde görebilir.

VitrA Equal koleksiyonunun özellikleriyle dikkat çeken bir diğer ürünü de ince klzoet kapağı modelleridir. Duroplast malzemeden üretilen ve metal menteşe ile tamamlanan Equal klozet kapakları kaliteli malzemeleri sayesinde dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler olarak dikkat çekerler. Malzeme kalitesine ek olarak yavaş kapanma özelliği ile gürültü yapmayan, kolay sökülüp takılabilir olma özellikleriyle ise montaj kolaylığı sağlayan parçalar olurlar.

VitrA Equal koleksiyonunun iddialı özelliklere sahip bir diğer parçası da lavabo üniteleridir. Havluluk ve raf içerme gibi seçenekler ile satışa sunulan Equa lavabo üniteleri seramik etajerli ve tek armatür deliklidir. Bu sayede uzun ömürlü, estetik ve fonksiyonel parçalar olarak kullanıcıların gözdelerinden olurlar.