Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Rezervuarlar ve İç Takımlar

9 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Rezervuar İç Takımı

Yenilikçi tasarımları ile sektöre yön veren VitrA, kaliteyi ve işlevselliği ön planda tutan bir anlayışla koleksiyonlarını oluşturur. Bu koleksiyonlarda ana ürün grupları ile bütünleşen ve kullanım esnasında oluşabilecek ihtiyaçlara kusursuz çözümler sunan yardımcı ekipmanlara da yer verilir. Bu ekipmanların başında gelen rezervuar iç takımları, montaj kolaylıkları ve uzun kullanım ömürleri ile VitrA müşterilerinin beğenisine sunulur.

Klozet İç Takımı

VitrA klozet iç takımları, farklı kullanım alışkanlıklarına uygun tasarım öğelerine sahiptir. Örneğin, uzun yıllar boyunca benimsenmiş olan klasik kullanım tarzını terk etmek istemeyen kullanıcılar için üstten basmalı rezervuar iç takım çeşitlerine kataloglarda yer verilir. Üstten basmalı klozet iç takımları, standart halini almış tasarımları ile montajda kolaylık sağlar. Bu ürünler, montaj deneyimine sahip olmayan kişiler tarafından da rezervuarın içerisine dakikalar içerisinde yerleştirilip kullanılmaya başlanabilir.

Klozet iç takım kataloğu ayrıca VitrA’nın tasarım ve üretimde öncü olduğu gömme rezervuarlar için üretilmiş ürünleri de içerir. Gömme rezervuar iç takımları, yıllar içerisinde geçirdikleri görsel değişimler ile banyo ve tuvaletlerde modern bir stilin yaratılmasını kolaylaştırır. VitrA deneyimi ile üretilen bu modeller, duvara sabitlenen bir hazne içerisinde yer almalarına rağmen kolayca monte edilebilir. Sonraki dönemlerde akıllı klozetlere geçiş yapılsa bile değişim gerektirmeyen gömme rezervuar iç takımları, paradan ve zamandan ciddi anlamda tasarruf edilebilmesine olanak tanır.

Gerek gömme gerek üstten basmalı VitrA klozet iç takımı modelleri, tek ve çift kademeli olarak kullanıcıların tercihine sunulur. Tek kademeli iç takımlar, haznede her daim aynı miktarda suyun biriktirilmesini mümkün kılar. Dolayısıyla kullanım amacıyla düğmeye basıldığında, haznede biriken tüm su tek seferde klozete boşaltılmış olur. Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Klozet İç Takımı Fiyatları

Üretimlerinde kullanılan malzemenin kalitesi, klozet iç takımı fiyatları üzerinde doğrudan etkilidir. Metal aksama sahip iç takımlar, ilk bakışta uzun süreli kullanıma uygun oldukları izlenimini yaratabilir. Ancak, su ile temasları ve kullanım süreleri arttıkça paslanmaya bağlı aşınma oranları yükselir. Bunun sonucunda metal aksamlı rezervuar iç takımları bütünlüklerini kaybederek kullanılamaz hale gelir. Hatta tamirleri imkânsız olduğu gibi yerlerinden sökülmeleri de epey enerji ve zaman kaybına sebebiyet verir.

VitrA, bu durumun önüne geçmek için klozet şamandırası bağlantı elemanları dâhil olmak üzere tüm iç takım parçalarını plastikten üretir. Bu sayede ürünler, su ve kireç temelli aşınmaya karşı daha dayanıklıdır. Rezervuar iç takımı üretiminde plastik kullanımı, maliyet avantajını ve montaj kolaylığını beraberinde getirir. VitrA markalı ürünler, renklendirme sisteminin ve montaj kitapçıklarının detaylı hazırlanmasının da etkisiyle kısa süre kolayca yerlerine takılabilir.

Görsellik, VitrA ürünlerinin tamamında olduğu gibi klozet iç takımlarında da sadece montaj kolaylığı sağlamak ile sınırlı kalmaz. Aynı zamanda, dekorasyonu zenginleştiren mimari detaylar olarak banyo ve tuvaletlerdeki yerlerini alırlar. VitrA’yı tercih eden kullanıcılar, gömme rezervuar iç takımlarının en önemli parçalarından olan panellerin seçiminde farklı tasarım seçeneklerine yönelebilir. Klozet iç takımları koleksiyonunda Twin, Loop R, Loop T, Loop O gibi estetik görünüme sahip birçok seri bulunur.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır. Tüm bu özelliklerine ek olarak, tıpkı klozet kapaklarında olduğu gibi VitrA, çevrim içi katalogları ve mağazaları aracılığıyla müşterilerine farklı renkte kumanda paneli seçenekleri sunmayı da ihmal etmez.

Rezervuar İç Takımı Modelleri

Standart ev tuvaletleri, genellikle klozet ve rezervuar dahil olmak üzere çeşitli parçalardan oluşur. Ürünlerin üst kısmında yer alan rezervuar, tuvalet sifonunda kullanılan suyun tutulduğu parçadır. Aynı zamanda tank olarak da adlandırılır.

Zorlu testlerden geçirilerek dayanıklılığı kanıtlanan rezervuarlar ve VitrA basmalı iç takım modelleri, klozetlerin uzun süre boyunca sorunsuz çalışmasına yardımcı olur. Özellikle duvar içine saklanan gömme modeller, banyoları olduğundan geniş gösterebilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir. Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Rezervuar Çeşitleri Nelerdir?

Rezervuarlar; asma, klozet üstü ve gömme olmak üzere tasarım, montaj ve kullanım şekli açısından birbirinden ayrılır. Asma rezervuarlar, geleneksel olarak eski evlerde en çok kullanılan modellerden biridir. Daha çok hela taşının kullanıldığı alaturka tuvaletlerde tercih edilir. Hela taşı ya da klozet üzerine, duvara monte edilerek kullanılır. Su akışı, rezervuara bağlı bir zincir ya da ipin çekilmesiyle sağlanır.

Özellikle zemine monte edilen iki parçalı klozetlerde ise klozete entegre rezervuarlar bulunur. Takım olarak tasarlanan bu modellerde su akışı, rezervuarın üst kısmında bulunan butona basılarak sağlanır. Günümüzde en yaygın kullanılan rezervuar çeşitlerinden biridir.

Modern bir görünüme sahip olan gömme rezervuar çeşitleri, duvar içine monte edilir ve dışarıdan görülmez. Hem teknik özellikleri hem de alandan tasarruf sağlaması sayesinde tercih edilir. Özellikle küçük banyolarda tankın ve rezervuar iç takımının duvarın içinde olması ile minimal bir görünüm yaratılabilir. Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Rezervuar Parçaları Nelerdir?

Rezervuarlar; su tankı, su valfi, tıpa, buton, tahliye borusu, klozet sifon takımı, bağlantı boruları, kelepçeler gibi farklı parçalardan oluşur. Su tankı, rezervuarın en büyük parçasıdır ve suyun depolandığı bölümdür. Su valfi, suyun giriş çıkışını kontrol eden mekanizmadır. Valf açıldığı zaman su, rezervuarın içine dolmaya başlar. Bu sırada su seviyesinin kontrol edilmesi de önemlidir. Tıpa, su yükseldiği zaman valfin kapanmasını sağlar.

Suyun klozet içine girmesi için kullanıcıların butona basması gerekir. Klozet rezervuar iç takım parçalarından biri olan tahliye borusu, suyun klozet içine hareket etmesini sağlar. Parçaları birbirine bağlayan borular ve kelepçelerle birlikte bu sistem, kolay bir şekilde monte edilebilir.

Rezervuar Nedir?

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir. Su, butona basıldığında tanktan klozete aktarılır. Geleneksel olarak klozetin üstünde yüksek bir yere yerleştirilse ve bir boruyla klozete bağlansa da günümüzde daha çok duvar içine gizlenir.

Klozet İç Takımı Nasıl Değiştirilir?

Klozetlerin düzgün çalışmasını sağlayan klozet iç takım parçaları, bir profesyonel tarafından değiştirilebileceği gibi kullanıcılar tarafından da değiştirilebilir. Bunun için İngiliz anahtarı, flatör ve sifon mekanizmasında kullanılan parçalar gerekir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır. Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Klozet İç Takımı Nereden Alınır?

Kaliteli ve işlevsel rezervuarlar ve sifon iç takımı çeşitleri VitrA Koleksiyonlarında bulunur. Özellikle modern ve minimal bir tasarıma sahip olan asma klozetler için gömme rezervuar modelleri, ürüne uygun parçalarla sunulur. Kullanıcılar, pnömatik panellerle kullanıma uygun olan iç takımlara banyolarında yer verebilir.

Klozetlerin ayrılmaz bir parçası olan VitrA iç takım ve rezervuar seçenekleri, iki farklı ayarda su akışı sağlayabilir. Kullanıcılar, çift kademeli yıkama sistemi sayesinde su tasarrufu yapabilir. Su tüketimini azaltan bu sistemler, farklı fiyatlarla kullanıcılara sunulur. İç takımın değişen parçalarına, hacme ve montaj şekline göre belirlenen VitrA rezervuar iç takımı fiyatları sayesinde kullanıcılar ihtiyaçlarına uygun modelleri satın alarak banyolarını çok daha işlevsel alanlara dönüştürebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek