Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Pisuvarlar

2 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Seri
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Banyolarda kalite, konfor ve şıklık konusunda öne çıkmış olan VitrA tarafından tasarlanan, üretilen ve kullanıcılar ile buluşturulan pisuvar modelleri, modern tuvaletlerin en çok tercih edilen parçalarından biridir. VitrA tarafından üretilen pisuvarlarda, modern tasarım çizgileri ile fonksiyonellik buluşur ve farklı model seçenekleri sunulur. Örneğin, üstten ve arkadan su girişine sahip olan standart seçenekler kadar fotoselli modellerin de yer aldığı VitrA vitrifiye grubunda hijyen ve yenilikçi bakış açısı ön planda tutulur.

Pisuvar fiyatları

Modern çizgilerden oluşan tasarımıyla banyolarda fonksiyonel ve estetik açıdan göz doyuran tasarımlar sunan VitrA hem bireysel hem kurumsal ihtiyaçları karşılayacak nitelikte ürünleri kataloğunda barındırır; sahip olunan özelliklere göre pisuvar fiyatları da farklılık gösterir. Bütçe ve ihtiyaçlar doğrultusunda pisuvar fiyatları karşılaştırması yapılabilir. 

Pisuvar çeşitleri ve modelleri

Çok sayıda kişinin erişimine açık olan tuvaletler söz konusu olduğunda ekstra hijyenik çözümler sunan pisuvar modelleri öne çıkar. Üstten ya da alttan su girişi olan modellerin yanı sıra susuz ve fotoselli modeller de VitrA’nın ürün kataloğunda yer alır. Çok sayıda insanın kullandığı tuvaletlerde hijyen konusunun ciddi bir önem kazanmasından dolayı temas gerektirmeyen fotoselli modelleri tercih etmek daha işlevsel olur. Üstten girişi olan modellerde suyun akış hızı yüksek olduğundan, suyun pisuvara ulaşması kolay olur. Alttan girişi olan modellerde ise su girişi pisuvarla bağlantılı şekilde bulunur. Su girişinin dış taraftan görünmemesi için gizli montaj yapılır.

Fotoselli pisuvarlar, hareket sensörü olan modeller olarak bilinir. Bu teknolojik modeller ile sifonu çekmek için temasa gerek kalmaz, her kullanımda temizlik sağlanmış olur. Fotoselli modeller hijyenik bir kullanım imkânı sağlamakla birlikte suyun akış süresini de kısıtladıkları için su tasarrufu konusunda da katkı sunar. Böylelikle fotoselli pisuvar modelleri hem ekonomik anlamda hem de çevreyi koruma bakımından destekleyici olur. Pisuvarlardaki fotoselli sensörün yanı sıra beraberinde kullanılan antibakteriyel ürünler ile ideal temizlik sağlanabilir. İstenmeyen kokuların oluşmasını engelleyen jeller de temizlik konusunda destekleyici olur.

En uygun pisuvarlar VitrA’da!

Restoran, kafe, hastane, AVM gibi işletmelerde ve kurumsal alanlarda kullanılan pisuvarlar VitrA koleksiyonunda bulunan ek parçalarla daha işlevsel hale getirilebilir. VitrA, kullanıcılarına daha iyi deneyimler sunmak için işlevsel pisuvar aksesuarları da tasarlar. Sıva altı ve sıva üstü olmak üzere iki çeşit olarak sunulan temassız yıkama sistemi olan pisuvarlar her kullanımda hijyenik bir tuvalet ortamı yaratır. Ayrıca, temas gerektirmeyen fotoselli modeller pil veya elektrik ile çalışan farklı mekanizmalara sahip olabilir. Kullanıcıların tercihine bağlı olarak bu mekanizma değişebilir. Elektrik ve pille çalışan sıva altı modellerin yerlerinden çıkarılması basit bir işlemdir, pil değişimi de oldukça kolay bir şekilde yapılabilir.

Mikroorganizmaların pisuvar dışına çıkmasını engellemek için pisuvar kapaklarından faydalanmak mümkündür. VitrA’nın metal menteşeli ve üstten sıkmalı kapakları ile banyolarda şık ve fonksiyonel tasarımlar yaratılabilir. Pisuvar kapakları hijyeni sağlamakla kalmayıp aynı zamanda daha estetik görünen tuvaletler de oluşturulabilir. Pisuvar ayırıcı panellerle birlikte aynı alanda birden fazla pisuvar kullanımı mümkün olabilir. Fonksiyonel özelliklerine ve tasarımlarına göre VitrA’da satışa sunulan pisuvarların fiyatları farklılık gösterebilir. Farklı bütçelere uygun olan ve her kullanımda hijyen sağlayan temassız yıkama özellikli, üçgen ve sistemli kare monoblok, kapaklı ve kapaksız pisuvarlar ve klasik modeller bulunur. İhtiyaca ve bütçeye uygun pisuvar modelleri hakkında detaylı bilgi almak ve ürün karşılaştırması yapmak için VitrA mağazaları veya web sitesi ziyaret edilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek