Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Mutfak Eviye Bataryaları

21 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Mutfak Bataryaları

Evin en çok zaman geçirilen bölümlerinden birisi olan mutfaklar görsel anlamda zengin, işlevsel anlamda pratik olmalıdır. Mutfak bataryası bu nedenle mutfak tasarımı dendiğinde akla gelen en önemli unsurlardan birisi olur. Mutfak bataryalarının kullanışlı, şık yüksek kaliteli ve dayanıklı olması idealdir. Mutfak armatürleri üretimi konusundaki başarısını uzun yılların deneyimiyle sürdüren VitrA, zengin mutfak armatürü çeşitlerini kullanıcılara uygun fiyatlarla sunar.

 

Şık ve Kullanışlı Mutfak Bataryaları

Mutfakların vazgeçilmez parçalarından olan mutfak bataryaları, suyun düzenli biçimde akmasına olanak tanırken fonksiyonel yapılarıyla da kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Birbirinden farklı pek çok seçeneği bulunan ürünler, istenilen miktarda sıcak ya da soğuk su kullanımına imkân sağlar. Bununla birlikte VitrA, mutfak evye bataryası modellerini ince zevklere hitap edecek şekilde tasarlayarak konforu şıklıkla bir araya getirir.

VitrA’nın estetik tasarımlı mutfak bataryası modelleri arasında her dekorasyon tarzına uyan alternatifler yer alır. Kullanıcıların mutfaklarına şık bir son dokunuş yapmasına olanak tanıyan ürünler sayesinde dekorasyon istendiği şekilde kişiselleştirilebilir. Her zevke ve ihtiyaca uygun seçenekler sunan VitrA ile mutfak tezgâhları da estetik bir görünüm kazanır.

 

Mutfak Bataryası Fiyatları

Bir mutfak lavabo bataryasının kalitesi, görünen yüzeylerin tasarım ve estetiğinde olduğu kadar, gözle görülmeyen aksamın sürekli üstün performans ile çalışması ile de kendini göstermelidir. Dolayısıyla mutfak batarya fiyatları, kaliteden bağımsız düşünülmemelidir. VitrA, modern çizgilerle tasarladığı her ihtiyaca uygun mutfak musluğu modellerini nihai tüketiciye makul fiyatlarla sunar.

Mutfak bataryası fiyatları; ürünlerin zarif tasarımları, ihtiyaçlara cevap veren fonksiyonel özellikleri ve kullanım kolaylıkları doğrultusunda belirlenerek kullanıcılara sunulur. Mutfakların genel tasarım çizgileriyle uyumlu, sağlam, dayanıklı ve işlevsel olan bir mutfak su bataryası, uzun süreli kullanım için yatırım yapılması gereken demirbaş ev eşyalarından biridir. Her kullanıcı, mutfak dekorasyonuna uyan bir model bulabileceği VitrA mutfak lavabo bataryası seçeneklerinin fiyatlarını inceleyerek seçim yapabilir.

VitrA’nın çevre dostu anlayışla su tasarrufu sağlayan teknolojilere sahip mutfak armatür modelleri, sağlamlık ve kalitenin özgün tasarımlarla birleştirilmesiyle üretilir. Mutfak musluk modelleri ve fiyatları bakımından VitrA’nın sunduğu seçenekler materyal kalitesi, tasarım ve fiyat konusunda markanın genel çizgisini yansıtır.

 

Evye Bataryası Modelleri

VitrA, eviye batarya modelleri bakımından zarafet ve kaliteyi bir arada barındıran seçenekler sunar. Her mekâna ve her ihtiyaca uygun, aynı zamanda üst düzey estetik anlayışla şekillendirilen VitrA koleksiyonlarına ait mutfak musluk modellerinin her biri ileri teknoloji ile geliştirilmiştir ve fiyat/performans bakımından oldukça avantajlıdır. Krom veya muhtelif renkli kaplama unsurlarıyla detaylandırılan tüm ürünler uluslararası kalite sertifikalarını taşır ve su tasarrufu konusunda çevreci bir anlayışla üretilir.

VitrA eviye bataryası modelleri, çeşitli mekânların ölçü ve konseptiyle uyum sağlayabilecek bir estetik anlayışı ile üretilir. Yeni nesil açma kapama kolu tasarımları kullanım kolaylığı bakımından pek çok avantaj sağlarken, görünüm açısından kullanıcının sofistike estetik anlayışını yansıtır.

Çok sayıdaki ürün arasından eviye bataryası modeli seçerken, ihtiyaç duyulan çıkış ucu yüksekliği ve uzunluğu göz önüne alınmalıdır. VitrA mutfak batarya çeşitleri ısı ve debi limitörü, sağa veya sola dönük açma kolu seçimi imkânı ve montaj kolaylığı gibi teknolojik tasarım unsurlarını da modern evlere taşır.

Mutfak armatür çeşitleri arasındaki bazı modeller ise pull out, pull down olarak nitelenen ayrılabilir başlıklara sahiptir. Pull out modellerde, ayrılabilir başlık çekip uzatılarak suyun tam olarak istenen noktaya akması sağlanır. Kolay çalışan bu mekanizma, mutfakta çok zaman geçiren ve bu zamanı pratik ve konforlu bir hale dönüştürmek isteyenler için son derece idealdir. Pull out mutfak muslukları, eviye temizliğinde ve büyük hacimli bulaşıkların yıkanmasında kullanıcının işini kolaylaştırarak zamandan ve efordan tasarruf edilmesini sağlar.

 

İşlevsel Mutfak Bataryası Çeşitleri

Kullanıcıların tarzına göre dekorasyonlar yapmasını mümkün kılan VitrA, mutfak bataryalarına kullanışlı özellikler eklemektedir. Böylece modeller mutfakta yapılan işlerin pratik hâle gelmesine yardımcı olur.

Çeşitli boyutlarda bulunabilen mutfak batarya modellerinde yükseklik kullanım esnasında rahatlık sağlayacak şekilde belirlenir. Bu sayede büyük tencere ve tavalar evye içine ve bataryanın altına kolaylıkla koyulur. Aynı zamanda bataryanın ideal yüksekliğe sahip olması su doldurma ve yıkama gibi işlemleri de son derece kolay hâle getirir.

Mutfak bataryalarının dakikada kaç litre su akıttığı da değişir. VitrA tarafından tasarlanan ürünlerin dakikada 6 ila 12 litre arasında su akışı özelliği bulunur. Bunun yanı sıra su tasarruflu modeller de mevcuttur. Bataryaya eklenen özel sistem, harcanan maksimum su miktarını azaltarak çevreye saygılı bir kullanıma olanak tanır.

Bu özelliklerin yanı sıra mutfak lavabosu bataryalarının birçok rengi de bulunur. Klasik mutfak bataryası modellerine ek olarak siyah ve altın renklerde de tasarımlar mevcuttur. Zamansız bir dekorasyon yapmak isteyenler siyah mutfak bataryası tercih edebilir. İhtişamlı ve göz alıcı bir mutfak için ise altın mutfak bataryası idealdir.

 

Farklı Özelliklerde Mutfak Bataryaları

VitrA mutfak bataryası çeşitleri, kullanıcılara keyifli ve konforlu bir kullanım sunan avantajlı özelliklere sahip olarak tasarlanır. Hareket özgürlüğü sağlayan modeller, kullanıcının lavabodaki her işini daha kolay yapabilmesine olanak tanır. 360 derece dönen gövde, ProSpray, Pull-out Duo Spray ve Pull-down Duo Spray özellikleri, özgürce hareket etmeyi sağlar.

ProSpray özelliğine sahip olan VitrA mutfak eviye bataryası çeşitleri, eviye etrafında istenilen her yöne doğru kullanılabilir. Pull-out Duo Spray ve Pull-down Duo Spray özellikli mutfak bataryaları, el yakmayan bir el duşuna sahiptir. Bu el duşu Pull-out modellerinde ileri, Pull-down modellerinde ise aşağıya doğru çekilerek istenilen her noktaya su tutulabilir.

Bu 3 özelliğe sahip modellerde aynı zamanda çift akış fonksiyonu da bulunur. Kullanıcılar normal ve duş akış seçenekleri arasında diledikleri zaman kolayca geçiş yapabilir. Bu sayede su, ihtiyaç duyulan şekilde kullanılarak yıkama işlemi pratik hale getirilir.

VitrA’nın birbirinden kullanışlı mutfak bataryaları arasında enerji tasarruflu modeller de mevcuttur. Bu özelliğe sahip ürünlerde kartuş üzerinde gri bir halka bulunur. Bu halka aracılığıyla suyun maksimum ısısı belirlenir. Böylece fazla sıcak su kullanımının önüne geçerek tasarruf yapılır.

Mutfak bataryalarının kullanımının yanı sıra temizlikleri de büyük önem taşır. VitrA, ürünlerini temizliği kolaylaştıran özelliklerle tasarlar. Modellerde bulunan BrightLight özelliği, tasarımın kararma ve aşınmaya karşı dayanıklı olmasını sağlar. Bu ürünler, parlak krom kaplamaya sahiptir ve bu sayede yıllarca kullanıldığında dahi parlaklığını kaybetmez.

VitrA mutfak bataryalarında kireç kırıcı silikon nozullar da bulunur. Silikon materyalden tasarlanan su çıkış ucu sayesinde kireç birikmesi gibi bir durumda temizlik son derece zahmetsiz şekilde yapılır. Bu da ürünlerin daha uzun ömürlü olmasına olanak tanır.

Bataryalarda aranan en önemli özellik ise montaj kolaylığıdır. VitrA, ürünlerini pratik montaj özelliği ile tasarlar. Bu özel tasarım ile ek bir aparata gerek kalmadan montaj yapılabilir. Ek olarak dar alanlarda dahi kullanım kolaylığı sağlayan ileri hareket özelliğine sahip ürünler de bulunur. Bu özellik ile batarya kolunun geriye gitmesi engellendiğinden dar alanlarda veya duvar önü kullanımlarda kolaylık sağlanır.

VitrA ile her kullanıcı, aradığı özelliklere sahip şık ve fonksiyonel bir mutfak bataryası bulabilir. Mutfak bataryası spiralli modellerden çift akışlı seçeneklere kadar her ihtiyacın düşünülerek tasarlandığı VitrA mutfak bataryaları, mutfaklara zarafet katar.

 

En Uygun Mutfak Bataryaları

VitrA’nın kalite ve estetik anlayışının zirvesindeki tasarımları, yüksek teknoloji ile eviye batarya fiyatları arasındaki dengeyi koruyabilen fiyatlandırma anlayışı, VitrA’yı alanında lider yapan önemli unsurlardandır. Mafsallı modellerin ortam adaptasyonu ve pull out modellerle birlikte gelen geniş alan hakimiyeti, VitrA mutfak bataryaları işlevselliğinin örnekleri arasında yer alır.

Her türlü kişisel zevk anlayışını tatmin edecek, her tarzın beğeni skalasında kendisine yer bulabilecek modeller, VitrA ürün gamı içerisinde sunulur. Zevk sahibi ve kaliteden ödün vermeyen kişilerin tercihi olan bu ürünlere mutfaklarda yer vermek, evde geçirilen zamanın ve ev işlerinin konforunu artırır.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek