Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Klozet Kapakları

39 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Tasarım Şekli
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Klozet kapakları, genelde tek işlevi olan tamamlayıcı ürünler olarak nitelendirilir. Oysa doğru seçim yapıldığında, dekorasyonun zenginleşmesine ve kullanıcı deneyiminin maksimum düzeye çıkmasına katkı sağlarlar. VitrA, tasarımlarında işlevselliği ve estetik görünümü ön planda tutar. Böylelikle VitrA sunduğu klozet kapağı seçenekleri sayesinde, kulanım alanlarında hem görsel uyumun yakalanmasına hem de temizlik seviyesinin yükselmesine yardımcı olur.

Klozet Kapağı Fiyatları

VitrA klozet kapaklarının üretiminde ahşap ve sert plastik kullanılır. Kapaklar, üretim aşamasında yapılan bu tercih sayesinde darbelere karşı çok daha dayanıklı hale gelir. Dolayısıyla uzun süreli kullanım avantajı elde edilir. Sert plastikten ve ahşaptan üretilen VitrA klozet kapakları, genel temizlik ürünleri kullanılarak ve fazla çaba harcanmadan kireç artıklarından ve lekelerden arındırılabildiği için temizlikte kolaylık sağlar.

VitrA koleksiyonlarında, standart tipteki çift kapaklı tasarımlara ilaveten kullanım deneyimini artıracak özelliklere sahip farklı seçenekler de bulunur. Örneğin, yavaş kapanan klozet kapağı gürültüden hoşlanmayan kişiler için idealdir. Bu ürün aynı zamanda dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kazaların yaşanması riskini en aza indirdiği için çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Tuvalet kapağı seçiminde, kapanış hızı ve üretildiği malzeme kadar menteşe yapısı da önemlidir. Kullanıcı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen titiz çalışmalar sonucunda şekillenen VitrA ürün kataloğunda, bağlantı elemanı olarak çeşitli renklerde metal ve plastik menteşeye sahip kapaklar mevcuttur. Ayrıca, pratik kullanıma önem verenler için kolay çıkarılabilir ve üstten sıkmalı modeller de bulunur.

Klozet Kapağı Modelleri

VitrA klozet kapağı modelleri, her çeşit tuvalet tasarımı ile uyumlu bir görünüm oluşturacak şekilde tasarlanır. Bu sayede VitrA müşterileri, banyo ve tuvaletlerinde bulunan klozetlere en uygun kapak modellerine kolayca ulaşabilir. Üstelik VitrA’daki çeşitlilik yalnızca standart ya da kare klozet kapakları ile sınırlı kalmaz. Farklı tasarım özelliklerine sahip ürünlere de VitrA koleksiyonlarında yer verilir.

Banyo ve tuvalette renkli bir atmosfer yaratmak isteyen ve beyaz rengin hâkimiyetinden sıkılan kişiler, arzu ettikleri görünüme kavuşmalarını sağlayacak renkli klozet kapağı gibi ürünlere sahip olma imkânına kavuşur. Mat siyah, vizon, taş gri renkli ürünler tercih edilerek kullanım alanlarının havasının bambaşka kimliğe bürünmesi sağlanabilir. Her tarza uygun modeli bünyesinde barındıran geniş klozet kapağı kataloğu VitrA’nın deneyimli ekibinin tasarım alanında dünyanın önde gelen isimlerinin ortaklaşa çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır. Özel tasarım ürünler, estetik görünümleri ile monte edildikleri alandaki stili anında zenginleştirir. Özellikle Equal ve Plural serilerinde, sundukları kullanım kolaylığı kadar tasarım detaylarıyla da dikkati çeken farklı seçenekler VitrA müşterilerinin tercihine sunulur.

Çocuklar İçin Klozet Kapağı Seçenekleri

Çocukların tuvalet eğitimlerinin başarılı olabilmesi için klozetler kadar klozet kapaklarının tasarımının büyük önemi bulunur. Çocuklar için klozet kapağı çocukların rahat bir şekilde klozete oturmasına yardımcı olan boyut ve tasarımlara sahiptir.

Çocukların tek başına banyoda kalması tehlikeli olabilir. VitrA, istenmeyen kazaların önüne geçilmesi amacıyla çocuklar için tasarladığı klozet kapaklarının yanlarında tutamaçlara yer verir. Tutamaçlarda kullanılan malzemenin kaymayan yapıda olması da önemli bir noktadır. Böylelikle düşme tehlikesi minimuma inerken çocuklar kendini güvende hissedebilir.

Güvenli kullanımı desteklemek amacıyla ağırlığa ve yerden yüksekliğe de dikkat edilir. Normal klozet kapaklarından daha az yükseklikte olan modeller, aynı zamanda ince ve hafiftir. Böylece küçük çocuklar zorlanmadan kapakları kaldırabilir.

Çocukları tuvalet eğitimine teşvik etmek için klozet ve klozet kapaklarının onların sevdiği renkli ve eğlenceli tasarımlarla sunulması faydalı olabilir. VitrA tarafından yeşil, sarı, mavi gibi renklerle tasarlanan eğlenceli tasarımlar, banyo deneyimini keyifli hale getirebilir. Çocukların dikkatini çeken renkler, banyoda daha fazla vakit geçirmek istemelerine yardımcı olabilir. Avantajlı klozet kapak fiyatları sayesinde yetişkinler kadar çocuklar da bu ergonomik ve rahat modellerden yararlanabilir.

Klozet Kapağı Ölçüsü Nasıl Alınır?

Tuvalet kapağı ölçüsü, seçim aşamasında dikkat edilmesi gereken bir diğer konuyu oluşturur. Çünkü kapak ile klozet ölçüleri arasındaki tutarlılık, montaj kolaylığının ve estetik görünümün yanı sıra pratik kullanımı da destekler. VitrA, bu doğrultuda kullanıcı ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamak için farklı ölçülere sahip kapaklar üretir. Böylece gerek görünüm gerek işlev bakımından en ideal seçeneklere ulaşmak mümkün hale gelir.

Klozet ölçüsü, farklı yaş gruplarından kullanıcılara rahatlık sağlanması açısından önemlidir. Yetişkin bireyler baz alınarak tasarlanmış standart tipteki kapaklara ek olarak tuvalet kullanımına yeni başlamış çocuklar için de VitrA klozet kapağı modelleri mevcuttur. Üstelik bu modeller, renk ve daha birçok detay bakımından küçük yaştaki çocukların ilgisini çekebilir. Klozet ölçüsüne uygun kapağı belirlenirken ise şablon çıkartma yöntemi kullanılabilir. Bu yöntem dâhilinde, ilk önce klozetin üzerine büyükçe bir kâğıt yerleştirilmelidir. Daha sonraki aşamada klozetin oyuğunun ve dış kenarının sınırlarının koyu renk bir kalem ile kâğıda aktarılması, ölçüyü belirlemek için yeterli olacaktır. Klozetlerinin ölçülerini bilmeyen kullanıcılara önerilen bu metot haricinde, VitrA mağazalarında görevli uzmanlardan da yardım alınabilir.

Yavaş Kapanan Klozet Kapakları

Otomatik kapanma sistemine sahip yavaş kapanan klozet kapağı, özel amortisörler sayesinde tek bir dokunuşla yumuşak ve sessiz bir şekilde kapanır ve neredeyse hiç ses çıkarmaz. Bu da ürünleri banyolarda mahremiyet sağlamak için ideal bir seçenek haline getirir. Klozet kapaklarının sessiz olması, özellikle kapakları düzgün bir şekilde kapatmakta zorluk çeken küçük çocuklar için kullanışlıdır.

Bu modeller, aynı zamanda gece geç saatlerde banyo ziyaretlerinin sık yapıldığı evlerde de fayda sağlayabilir. Aile üyelerinin gece boyunca banyoyu sık sık kullanması gerektiğinde yavaş kapanan klozet kapağı, gürültünün uyuyanları rahatsız etmesini engeller. Bu işlevsel tasarımlar, geceleri banyoyu ziyaret eden herkes için kullanımı daha konforlu hale getirir ve herkesin rahat uyumasını sağlayabilir.

Geleneksel bir klozet kapağının çarpılarak kapatılmasının neden olduğu tekrarlanan darbe, zamanla klozetin zarar görmesine neden olabilir. Yumuşak kapanan kapaklar ise bu darbeyi emerek hem klozetin hem de kapağın zarar görme riskini azaltır.

Renkli ve Özel Tasarımlı Klozet Kapakları

Estetik ve tasarım, çoğunlukla bireysel tercihlere bağlıdır. Bazı kullanıcılar dikkat çekici ve renkli bir ürün tercih ederken bazıları modern, minimalist bir tarzı tercih eder. İyi bir klozet kapağı, kullanıcıların zevkini yansıtırken banyolarda uyumlu bir görünüm yaratabilir.

VitrA’nın geniş model yelpazesi sayesinde farklı ihtiyaçlara yönelik şekil ve renklerde klozet kapakları bulunabilir. Beyaz, siyah, mat siyah, mat beyaz, mat bej, mat taş gri gibi farklı renk alternatifleri sunan modeller sayesinde kullanıcılar, zevklerine ve banyonun diğer mobilyalarına uyan seçeneğe sahip olabilir.

Geleneksel beyaz renkli sade tasarımlar, banyolarında ferah bir görünüm oluşturmak için ideal alternatiflerden biridir. Daha sıra dışı bir görünüm yaratmak isteyenler içinse renkli klozet kapağı çeşitleri uygun olabilir. Kullanıcılar, banyonun genel stiline göre parlak ya da mat yüzeyleri tercih edebilir.

Bütünsel bir yaklaşımla işlev kadar estetik gereksinimleri de karşılayan köşeli klozet kapağı çeşitleri, çağdaş görünümü desteklerken güçlü bir izlenim yaratır. Oval ve yuvarlak modeller ise daha soft bir görünüm isteyenlerin tercihi olabilir.

Zemine monte ya da asma tasarımda olması fark etmeksizin, VitrA koleksiyonlarında uygun bir klozet kapağı bulunabilir.

Oval Klozet Kapakları

Geleneksel yuvarlak klozet kapağı modellerinden farklı olarak uzatılmış bir görünüme sahip olan oval klozet kapakları, oturması rahat olduğu için tercih edilebilir. Uzun olmasından dolayı su sıçramalarına en aza indirebilir. Modern ve şık bir tasarıma sahip olarak dekoratif bir görünüm ortaya çıkarır.

VitrA’nın plastik menteşelerle üstten sıkmalı şekilde monte edilen oval oval klozet kapağı çeşitleri bulunur. Pratik kullanımı ve kaliteli materyallerle uzun süreli kullanıma uygun olması sayesinde öne çıkar. Çoğu modelde bulunan yavaş kapanma özelliği, olası kazaları engellerken güvenli kullanım sağlar.

Kare Klozet Kapakları

Keskin hatları sayesinde modern bir görünüm ortaya koyan kare tuvalet kapağı çeşitleri, banyoları yüksek işlevli bir alana dönüştürür. Köşeli olması sayesinde göze çarpan güçlü bir tasarım olarak evlerin yanı sıra oteller, alışveriş merkezleri, restoranlar gibi farklı alanlarda da kullanıma uygundur.

Genellikle duvara dayalı kare tasarımlarla sunulan asma klozet modelleri, temizliği kolaylaştırması ve alanda çok fazla yer kaplamaması ile öne çıkar. Küçük bir banyoda alandan tasarruf edilmesine yardımcı olabilir. VitrA’nın köşeli tasarımları; beyaz, siyah, bej gibi farklı renk alternatifleri ile klozete uygun kapak modelinin bulunmasını kolaylaştırır.

Kaliteli Klozet Kapakları Nasıl Anlaşılır?

Kaliteli bir tuvalet kapağı, öncelikle kullanıcıların rahat olmasını sağlamalıdır. Bu anlamda; klozet kapağının şekli ve üretim materyalleri büyük önem taşır. Kişisel tercihlere göre geleneksel yuvarlak modellerin yanı sıra oval ve kare tasarımlar da tercih edilebilir. Özellikle uzun tasarımlar, banyolarda konforu bir üst noktaya taşıyabilir. VitrA’nın ergonomi ön planda tutularak tasarlanan modelleri, rahat bir deneyim sunar. Kullanım sırasında kapağın hareket etmemesiyle rahatlığın yanı sıra güvenliği sağlar.

Uzun ömürlü kullanım için üretim materyalleri kontrol edilmelidir. Nuvoplast gibi darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı modellerin yanı sıra seramik klozet kapağı çeşitleri de mevcuttur. Gözeneksiz yüzeyleri sayesinde hijyenik kullanım imkânı sunması da modellerin avantajları arasında bulunur. Her gün defalarca kullanılan ürünlerde bu gibi dayanıklı malzemelerin kullanılması, klozet kapaklarının kaliteli olduğunun göstergesidir.

Kaliteli klozet kapağı çeşitleri, sessiz kullanımı da desteklemelidir. Yavaş kapanan klozet kapakları, yüksek ses çıkmasının önüne geçer. Amortisörlü sistemler, kapak aşağı indiğinde sesin çok daha az duyulmasını sağlar.

VitrA’nın her klozete uygun kaliteli klozet kapağı modelleri, işlevi konfor ve stil ile birleştirir. Banyolar için çeşitli renk ve kaplamaya sahip çok sayıda seçenek sunulur. Geleneksel klozet kapaklarının yanı sıra pürüzsüz bir görünüme sahip panellerle kullanılabilen ve çağdaş kare kenar tasarımlara sahip ürünler bulunur. Banyolardaki gürültüyü minimumda tutmak ve parmak sıkışmasını önlemek için ideal olan yavaş kapanan kaliteli klozet kapağı çeşitleri de kullanıcıların tercihi olabilir.

Klozet Kapağı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kullanıcıların işlevsel ve şık bir klozet üst kapağı alırken göz önünde bulundurması gereken kriterler arasında boyut, renkler, montaj şekli, tasarım özellikleri, teknolojik özellikler ve fiyatlar bulunur. Klozet kapağı satın alırken öncelikle ölçülere dikkat edilmesi gerekir. Kapağın ölçülerinin klozetle uyumlu olması gerekir. Bu noktada klozetin yuvarlak, oval ya da kare gibi tasarım şekline dikkat edilebilir. VitrA’nın köşeli, oval ve yuvarlak klozetlerine uygun pek çok farklı ölçülerde klozet kapağı mevcuttur.

Klozet kapağının klozete tam olarak oturması için ölçü alınırken sabitleme delikleri arasındaki mesafe ölçülmelidir. Klozetin oturma yerinin uzunluk ve genişlik ölçüleri de alındıktan sonra uyumlu bir model bulunabilir. VitrA’nın farklı serilerinde bulunan klozetlere uygun klozet kapağı ölçüleri sayesinde kullanıcılar uygun modeli kolaylıkla bulabilir.

Kullanışlı bir tasarım, konforlu bir deneyim yaşanması açısından önemlidir. Özel amortisörlü sistemler sayesinde otomatik kapanma özelliği kazanan modeller sayesinde kullanıcılar temas etmeden kapak kapanabilir. Böylece sessiz ve sorunsuz bir deneyim yaşayabilir. VitrA’nın yavaş kapanan amortisörlü klozet kapağı sayesinde gürültü sorunu çözüme kavuşur.

Tasarım özellikleri kadar hijyenik kullanım imkânı da dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biridir. VitrA’nın kolay sök-tak özelliğine sahip klozet kapakları, temizliğin oldukça kolay olmasına yardımcı olur. Kullanıcılar klozet kapağını söktükten sonra klozetle birlikte temizleyebilir ve kolaylıkla kapağı yerine tekrar takabilir. Böylelikle tüm köşeler ve detaylar temizlendiği için hijyen korunabilir.

Teknolojik özelliklerle donatılan ve kişiselleştirilebilen akıllı klozetlerde ise buna uygun bir klozet kapağı kullanılması gerekir. VitrA’nın bu modellerine uygun klozet kapakları, uzaktan kumanda ile otomatik olarak açılıp kapanabilir. Kapağın yanı sıra oturma yeri de uzaktan kontrol edilebilir. Böylece el değmeden hijyenik kullanım imkânı sağlanır. Oturma yeri sıcaklığının ayarlanması ise mevsim koşullarına uygun olarak kullanıcıların istedikleri sıcaklıkta kullanım sağlamasına yardımcı olur.

Fiyatlar da çoğu kişinin dikkat ettiği noktalar arasında bulunur. Klozet kapağı fiyatları belirlenirken üretim materyallerinden tasarım özelliklerine, renklerden diğer işlevsel fonksiyonlara kadar pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Hem klozet kapağı hem de pisuvar fiyatları için geniş bir aralık sunan VitrA sayesinde her kullanıcı, avantajlı fiyatlarla uygun modeli kolaylıkla satın alabilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek