Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Etajerli Lavabolar

12 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Tasarım Şekli
Tezgah Üstü Kullanım
Seri
Daha Fazla Göster
Armatür Delik Detayı
Kompakt
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Etajerli lavabo geniş alan avantajı sağlayan lavabo modelleri arasında yer alır. Kullanıcılarına işlevsellik sunan etajerli lavabo modelleri depolama alanı olarak da kullanılabilir. Estetik ve şık bir görünüme sahip modeller lavabo ayağı ve yarım ayaklı lavabo modeli ile uyumlu olarak tasarlanır.

Etajerli Lavabo Fiyatları

VitrA etajerli lavabo son derece estetik görünüme sahip tasarımlarıyla kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine bağlı olarak şekillenebilir. Etajerli lavabo fiyatları ölçülerine, çeşidine ve özelliklerine göre değişim gösterir. Etajerli lavabo fiyat bilgisi almak için VitrA’dan randevu alınabilir.

Etajerli Lavabo Modelleri

Tek ve çift hazneli etajerli lavabo modelleri, kullanıcılarına işlevsellik ile şıklığı bir arada sunan tasarımlarıyla beğeni toplar. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre oval ya da köşeli olarak hazırlanabilir. Farklı renk seçenekleri ile birlikte LED ışıklı ve VitrA Clean özellikli seçenekler de kullanıcılara sunulur.

Etajerli Lavabo Tam Olarak Ne Demek?

Etajerli lavabo, kullanıcılara depolama alanı sağlayan ergonomik ve şık görünümlü lavabo alternatifleri arasında yer alır. Tezgâh alanından daha fazla faydalanmayı sağlamakla birlikte ve banyo aksesuarlarının daha rahat konumlanmasında da etkili rol oynar. Ayrıca seramik etajer, kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkar.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek