Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Duş Kanalı

8 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

VitrA duş kanalları, şık görünümleri ve işlevsel oluşları ile banyolarındaki her detaya önem veren bireylerin konforlu ve şık yıkanma alanları yaratmalarına yardımcı olur. Tasarımlarında sadeliğin ön planda tutulduğu ürünler, kullanım kolaylığı sağlayan teknolojiler ile bütünleştirildikleri üretim süreçlerinin ardından tüketicilerin beğenisine sunulur. Üretim süreçleri dâhilinde benimsenen bu anlayış, aynı zamanda ürün çeşitliliğini de beraberinde getirir.

Duş Kanalı Fiyatları ve Modelleri

Yüksek kalite standartlarını benimseyen VitrA, duş kanalı fiyat yelpazesini geniş tutarak koleksiyonunda farklı bütçelere ve zevklere hitap eden ürünlere yer verir. Aynı zamanda kendisini tercih eden kullanıcıların memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için üretim aşamasındaki malzeme seçimini, dayanıklılığı yüksek seçenekler arasından yapar. Böylelikle ortaya çıkan metal çerçeveli duş kanalı modelleri, uzun yıllar boyunca estetik görünümlerini ve işlevlerini yitirmeden kullanılabilir. 

Modern & Dekoratif Duş Kanalları VitrA’da!

1942’den beri banyolara farklılık katacak ürünler ortaya çıkarmayı amaçlayan VitrA, duş kanalları tasarımlarında da benzer anlayışla hareket eder. Görsel açında kusursuz yıkanma alanlarına sahip olmak isteyen kişiler, bu anlayış sayesinde farklı renklerde ürünler arasından seçim yapabilme imkânına kavuşur. Banyolarında göz alıcı detayların bulunmasından hoşlananlar, altın kaplama ve parlak duş kanallarına yönelebilir. Sadeliği tercih edenler içinse VitrA duş kanalı modelleri arasında bakır ve mat seçenekler bulunur.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek