Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Diş Fırçalık

20 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Seri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Gövde Malzemesi
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Diş fırçalarının temiz kalabilmesi için mutlaka uygun şartlarda muhafaza edilmesi gerekir. VitrA, ürettiği diş fırçalık modelleri ile ideal hijyen ve temizlik şartlarını oluşturmayı kolaylaştırır. Koleksiyon dâhilindeki her ürün, yüksek kalite standartlarına bağlı kalınarak yürütülen titiz çalışmalar sonucunda kullanıcıların tercihine sunulur. Diş fırçalıklar, VitrA’nın 1942 yılından bu yana benimsediği sadeliği ve kusursuzluğunu banyolara taşıma misyonuna uygun olacak tasarım detaylarına sahiptir.

Banyo Diş Fırçalık Modelleri

Kişisel hijyen seviyesini yüksek tutmaya yardımcı ürünler geliştirmek, Vitra’nın önemsediği konulardan biridir. Bu kapsamda üretilen tezgâh üstü diş fırçalık modelleri, her yaştan birey tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Tezgâh üstü modeller, birden fazla fırçanın birbirine değmeden muhafaza edilebilmesini mümkün kılacak genişliğe sahiptir. Ürünlerin dikey tasarımları, fırça üzerindeki sıvının tezgâha akmasının önüne geçer. Tabana yerleştirilen ızgara ise zaman içerisinde alt kısımda biriken sıvının, fırçalar ile temas etmesini engelleyerek hijyenik kullanımı destekler. 

VitrA’nın deneyimli ekibi tarafından gerçekleştirilen tasarım çalışmalarında, yalnızca ailelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümlere odaklanılmaz. Aynı zamanda bireysel kullanıma uygun modellere de koleksiyonda yer verilir. Origin serisi dâhilinde kullanıma sunulan tekli diş fırçalıklar, özgün tasarımları ile banyoların atmosferine derinlik katar. Geniş ölçülere sahip tabanları üzerinde yükselen ince gövdeleri, fırçanın yakın mesafedeki diğer eşyalar ile temas etmesini engeller.

VitrA diş fırçalık koleksiyonunu oluşturan ürünler, dayanıklılıklarını uzun yıllar koruyabilmeleri amacıyla pirinç ve polizerin malzemeden üretilir. Fırçalık modelleri ayrıca krom ile kaplanarak darbelere ve çizilmelere karşı daha dirençli hale getirilir. Krom kaplama, dayanıklılığın yanı sıra kolay temizlenebilme özelliğini de beraberinde getirir. Ürünlerin dış kısmında oluşan su lekeleri ve diğer artıklar, temizleme bezleri yardımıyla kolaylıkla yok edilebilir. Diş fırçalıkların iç kısımlarının temizliği için ise temizleyici bir madde ile yıkamak yeterlidir.

Diş fırçalık arayışındakiler için VitrA tarafından üretilen modeller, tarz bakımından da farklı beklentileri rahatlıkla karşılar. Beyaz renge sahip ürünler aracılığıyla kusursuz bir sadelik kolayca banyolara taşınabilir. Koleksiyonda, modern görünümden hoşlananlar için siyah, krom ve gri renklerde üretilen diş fırçalıklar da bulunur. Banyolarında dikkat çekici atmosfer yaratma niyetindekiler ise parlak renklere sahip ürünlere yönelebilir.

Duvara Monte Diş Fırçalıklar VitrA’da

VitrA, müşterilerinden gelen taleplere önem verir; diş fırçalık koleksiyonunu yalnızca tezgâh üstü modeller ile sınırlandırmaz. Banyo atmosferini kişiselleştirmeye yardımcı olan farklı tasarım özelliklerine sahip duvara monte diş fırçalık çeşitleri de VitrA koleksiyonlarında kullanıcıların tercihine sunulur. Tasarım çeşitliliğinin beraberinde getirdiği esneklik ile cam diş fırçalık modelleri arasından tercih yapılabilir. Şeffaf camlı diş fırçalıklar, sadeliği sevenler için idealdir. Bu modellere alternatif olarak fırçaların yerleştirildiği hazne bölümü buzlu camdan üretilmiş çeşitler de mevcuttur. Üretimde kullanılan camın niteliğinden bağımsız olarak cam diş fırçalıkların duvara sabitlenmesi dayanıklı ve şık ara elemanlar ile sağlanır. Tutacak kısımları da dâhil olmak üzere tüm metal aksam, krom ile kaplanır. Böylece diş fırçalıklarının dayanıklılıkları ve görsellikleri artarken hijyenik kullanım avantajı çok daha net hissedilir.

VitrA tasarım ekibi, kullanım kolaylığını daha da geliştirmek amacıyla çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam eder. Bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan duvara monte metal diş fırçalıklar hem pratik kullanım özellikleri hem de kusursuz tasarımları ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Üstelik cam hazneli ürünlere benzer şekilde iki parçadan oluşurlar. Tasarım aşamasındaki bu tercih, ürünlerin daha rahat temizlenebilmelerine ve şık görünümlerini koruyabilmelerine olanak tanır. VitrA, tıpkı tezgâh üstü modellerde olduğu duvara monte diş fırçalıklarının da görünüm açısından çeşitliliğine dikkat eder. Dolayısıyla dekoratif açıdan farklı tarzları benimseyenler, koleksiyon dâhilinde zevklerine uygun ürünlere rahatça erişebilir. 

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek