Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Banyo Bataryaları

69 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Fiyat
Marka
Avrupa Su Etiketi Sınıfı
Su Çıkış Sayısı
Seri
Daha Fazla Göster
Ürün Özellikleri
Daha Fazla Göster
Montaj Detayı
Renk
Daha Fazla Göster
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Koleksiyonlarındaki banyo batarya modelleri ile yenilikçi çözümler sunan VitrA, yaşam alanlarına kalite ve modern bir şıklık getirir. İşlevsel bir tasarımla birlikte dekoratif görünüm de sunan modeller, kullanıcıların hem tarzına hem de ihtiyaçlarına uygun nitelikte tasarlanır. Yeni nesil kullanışlı özelliklerle donatılan VitrA bataryaları, geleneksel olarak tercih edilen krom kaplama modellerin yanı sıra mat siyah, gümüş, parlak altın ve bakır kaplama seçenekleriyle sunulur. Model çeşitliliği fiyat yelpazesinin de geniş olmasını sağlar. Bu farklı alternatifler sayesinde kullanıcılar, dekorasyon stillerini yansıtan ürünleri seçebilir.

Banyo Batarya Fiyatları

VitrA banyo batarya modellerinin fiyatları ürünlerin montaj şekline, teknolojik özelliklerine ve tasarımına göre belirlenir. Ankastre, duvar üstü ve termostatik bataryalar, farklı ihtiyaçları karşılayan fonksiyonel özelliklere sahiptir. Koleksiyonlarda, montajı duvar üstüne yapılan standart ürünlerin yanı sıra tek ya da çift kumanda koluna sahip modeller de yer alır. Kullanıcı ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan bataryalar, her bütçeye uygun şekilde fiyatlandırılarak satışa sunulur.

İşlevsel yapıları ile kullanım kolaylığı sağlayan modellerin çoğunda silikon perlatörden yararlanılır. Kireç oluşumunun anında temizlenmesine olanak sağlayan hareketli perlatörler, tek bir dokunuşla suyun akış yönünü değiştirir. Maksimum kullanım rahatlığı gözetilerek üretilen modeller, kullanıcıların su tüketimini minimum düzeyde tutmasına yardımcı olur.

Suyu belli bir sıcaklıkta sabitlemek isteyenler içinse VitrA’nın termostatik batarya modelleri ideal bir seçenektir. Rahat ve güvenli kullanım için tercih edilen bu ürünlerde pil ya da elektrik gibi bir güç kaynağına ihtiyaç duyulmaz. Yüksek debiye çıkıldığı zaman dahi suyun gereksiz tüketilmesinin önüne geçen banyo batarya modelleri tasarruf sağlar.

Banyo Batarya Modelleri

Birbirinden farklı özelliklere sahip olan banyo batarya modelleri, dekorasyonda ayrıcalık yaratmak isteyenler için birbirinden özel tasarımlarla uygun fiyatlı bir şekilde sunulur. Üç yollu yönlendiricilere sahip banyo musluğu batarya çeşitleri, minimal görünümü ile modern dekorasyonun vazgeçilmez bir ögesi olabilir. Duvar üzerine kolaylıkla monte edilen ve tesisatı dışarıdan görünmeyen modeller ile çok daha yalın bir stil yakalanabilir.

Yönlendirici kumandalarla tasarlanan bazı modeller özel ihtiyaçları olan çocuklara, engelli ya da ileri yaştaki bireylere uygun çözümler sunar. Suyun akışının ve sıcaklığının önceden ayarlanabilmesi, aniden ısınan su nedeniyle kullanıcıların yaralanmasının önüne geçer. VitrA, fonksiyonel ürünleri ile herkes için güvenli kullanım sağlar.

Küvet bataryaları ise üç, dört ya da beş delikli alternatiflerle sunulur. Küvet üstüne ya da yerden monte edilebilen modeller, Vitra koleksiyonlarında bulunan çoğu ürün ile uyumludur. Yerden montajı yapılan banyo musluk modellerinin bazıları keskin hatlara sahipken, bazıları silindirik formdadır. Debi limitörlü kartuşlarla tasarlanan bataryalar ise suyun fazla tüketildiği banyolarda tasarruf edilmesine destek olur.

En Şık ve Kullanışlı Banyo Batarya Modelleri

Banyolarda estetik standartlarını yükselten VitrA, en kullanışlı modellere imza atar. Ürünler yalnızca dekoratif görünümü ile değil, su tasarrufu sağlaması ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlamasıyla da kullanıcılara kolay bir kullanım imkanı tanır.

Farklı form, doku ve renklerde tasarlanan çıkış uçları da VitrA koleksiyonlarında sunulan çeşitli modeller arasında yer alır. VitrA’nın farklı koleksiyonlarındaki ürünler ile uyumlu olan bu uçların standart çıkışlı ya da şelale modelleri bulunur. Banyo dekorasyonunda bütünlüğü sağlamak isteyenler klozet, bide, lavabo ve küvetlerle aynı tarza sahip olan modelleri tercih edebilir. Ankastre duş ve banyo batarya çeşitleri ile birlikte kullanılabilen bazı modellerde duş kumandası kilitleme sistemi de yer alır.

VitrA, geniş alternatif yaratan uygun fiyatlı bataryalar ve çıkış uçları sayesinde kullanıcıların banyolarına uygun modeli kolaylıkla bulmasını sağlar.

İşlevsel Duş Bataryası Modelleri

VitrA, işlevsel duş bataryası modelleri ile banyoları konfor seviyesi yüksek alanlara dönüştürür. Kullanıcıların idealin çok daha ötesinde duş deneyimleri yaşayabilmeleri için bataryalar dikkat çekici tasarım detaylarıyla donatılır. Klasikten minimaliste, endüstriyelden country tarzına kadar birçok tasarım stili ile uyumlu banyo musluk bataryası çeşitleri, VitrA Online’da tercih edilmeyi bekler. Üstelik gerek filtreler gerekse karşılaştırma özelliği vasıtasıyla avantajlı banyo bataryası ve lavabo fiyatları gibi fırsatlara erişmek epey kolaydır.

VitrA banyo duş bataryası çeşitleri, ergonomik tasarımları sayesinde işlevsellik bakımından üst düzey profile sahiptir. Kullanıcılar, ortam ne kadar nemli olursa olsun suyun akışını diledikleri gibi kontrol edebilir. İşlevselliği artırmak için ayrıca ürünlerde ısı ve debi limitörlü özel kartuşa yer verilir. Tüm bunlara ilaveten metal parayla bile kolayca yerinden sökülebilen perlatör ve kilitlemeli duş kumandası gibi detaylar da mevcuttur.

Banyo Bataryası Avantajları

Banyo bataryası modelleri, suyun akış hızının ve sıcaklığının her daim kontrol altında tutulmasına imkan tanır. Böylece daha keyifli bir duş deneyimi yaşama olanağı ortaya çıkar. Hatta batarya ile uyumlu duş başlığı kullanılarak bu deneyim çok daha üst seviyelere çıkartılabilir. VitrA, geleneksel tarzdan hoşlananlar için benzer avantajları küvet bataryası çeşitleri aracılığıyla sunar. Üstelik küvet bataryaları da duş teknelerinde kullanılan türdeşleri gibi son derece dayanıklı yapıda ve ergonomiktir.

VitrA banyo bataryaları, konforun yanı sıra su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerdir. Çoğu modelin kartuşunun üzerinde gri bir halka bulunur. Halka vasıtasıyla su sıcaklığı kolayca ayarlanabilir. Dolayısıyla daha az enerji harcanarak kişisel hijyen süreci tamamlanabilir. Benzer şekilde dakikada harcanan maksimum su miktarı da devamlı kontrol altında tutulabilir.

En Çok Tercih Edilen Duş Batarya Modelleri Hangileridir?

Termostatik banyo bataryası, günümüzde en çok tercih edilen model konumundadır. Zira bu tür modellerde suyun akış hızını ve sıcaklığını ayarlamak için ekstra çaba sarf etmek gerekmez. Sıradan duş başlıklarının aksine VitrA termostatik banyo bataryalarında suyun sıcaklığı ve akış hızı kullanıcı değiştirmediği sürece hep aynı kalır. Özellikle düşük basınçlı evler için ideal termostatik duş muslukları hem su ve enerji tasarrufu hem de güvenlik avantajı ile ön plana çıkar.

Ankastre banyo bataryası, günümüzde en çok tercih edilen modellerden bir diğeridir. Ankastre bataryalar, şık görünümleri ile bulundukları ortamdaki modern atmosferin iyi birer tamamlayıcısıdır. Minimalist tasarımları sayesinde temizlikleri ve bakım süreçleri son derece kolaydır. Ankastre bataryalar, aplike türdeşlerinin aksine çok fazla yer kaplamaz. Haliyle kullanıcılar, duş alanında daha rahat hareket etme imkanı bulur.

Banyo Bataryası Nasıl Sökülür?

Banyo bataryası sökme işlemine başlanmadan önce evin ana su vanası kapatılır. Daha sonra da batarya açılıp borulardaki tüm su akana kadar beklenir. Tüm bu işlemler tamamlandığında, banyo bataryasına bağlı duş başlığının spiral borusu elle sökülür. İngiliz anahtarı veya benzeri bir alet ile bataryanın yan bağlantıları saat yönünün tersine çevrilerek açılır. Bu noktada, anahtarın altına ince bir bez koymak çizilme olasılığını engeller. Ayrıca bataryanın bağlantıları teker teker sökülmemelidir. Böyle bir hareket, montaj noktalarının zarar görmesine sebep olabilir. Dolayısıyla bağlantı noktalarını dönüşümlü olarak yavaş yavaş gevşetmek daha iyi sonuç verir.

Duş ve Banyo Bataryası Nasıl Takılır?

Banyo bataryası montajı esnasında önce ürünün çok daha estetik görünmesini sağlayan aynalar duvara yerleştirilir. Daha sonraysa bataryanın yerine sabitlenmesine geçilir. Bataryayı yerine takarken tıpkı sökme aşamasında olduğu gibi tek tarafa ağırlık verilmemelidir. Montaj noktaları hizalandıktan sonra her iki taraftaki somun da bir süre elle diş atlanmadan saat yönünde çevrilmelidir. Belirli bir sıkılığa ulaşılınca, anahtar kullanılarak montaja devam edilmelidir. Banyo bataryası yerine kusursuzca oturduğunda duş başlığının bağlantılarının tamamlanmasına geçilebilir. Bunun için spiral borunun ucundaki dişi bağlantı noktasının bataryadaki erkek uca elle montajı yeterlidir. Tabii kullanım esnasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması açısından yine diş atlamamaya özen gösterilmelidir. Tüm bu işlemler tamamlanınca kapalı konumdaki ana su vanası açılır. Bataryanın kontrolleri yapılarak süreç noktalanır.

Banyo Bataryası Hangi Malzemelerden Üretilir?

Duş musluk bataryası modelleri, paslanmaz çelik gibi korozyona karşı dayanıklı malzemelerden üretilir. Bazı ürünlerde ise bakır ve çinko karıştırılarak elde edilen pirinç alaşımı kullanılır. Başta pirinç alaşımdan üretilenler olmak üzere birçok ürün krom ile kaplanarak kullanıcıların tercihine sunulur. Krom kaplama, ürünlerin darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklılığını kayda değer oranda artırır. Aynı zamanda ürünlerin birkaç dakikalık temizlikle bile ışıl ışıl görünmelerini sağlar.

Banyo Bataryası Nasıl Temizlenir?

Banyo bataryası takımı temizliği, oldukça basittir. Çoğu zaman temiz bir mikrofiber bez ile tozlarının alınması yeterlidir. Bataryanın üzerinde oluşan az miktardaki su lekesini veya kireç artığını gidermek içinse aşındırıcı olmayan organik temizleyicilerden faydalanılabilir.

Banyo Bataryası Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Duş bataryası satın alırken ilk dikkat edilmesi gereken konu, ürünün hangi malzemeden üretildiğidir. Bu konu, aynı zamanda banyo bataryası fiyatları açısından da belirleyici rol oynar. Paslanmaz çelik ve pirinç üzeri krom kaplama ürünler, diğer malzemelerden üretilen türdeşlerine göre çok daha uzun ömürlüdür. Banyo bataryası seçiminde, montaj noktası ve banyoya hakim olan dekorasyon stili ile uyumluluğa da dikkat edilmelidir. Seçilecek ürünün ayrıca kolay temizlenebilme özelliğine sahip olması, kullanım rahatlığını beraberinde getirir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek