Giriş Yap / Üye Ol
Üye olmadan (üyeliksiz) verdiğiniz siparişleri ve yaptığınız iadeleri sorgulamak için buraya tıklayın.
0

Akıllı Banyo Ürünleri

5 sonuç listeleniyor
Filtrele Sırala
Sırala
Filtreler0
Tümünü Temizle
Tasarım Şekli
Ürün Özellikleri
Gövde Malzemesi
Renk
Stoğu biten ürünleri göster
Filtrele

Gündelik hayatın her alanında kendisine yer bulan akıllı ürün konsepti, VitrA kalitesiyle banyolar için vazgeçilmez unsurlara dönüşür. Tasarımlarındaki şıklıkla kullanıcıları büyüleyen VitrA akıllı banyo ürünleri, çeşitli tasarım stilleri ile uyumludur. Akıllı klozet, batarya, gömme rezervuar kontrol paneli ve klozet kapağı modelleri üretim süreçlerinde uygulanan teknolojiler sayesinde birçok farklı özelliğe sahip olur. Böylece ürünler, hijyenik ve kullanım kolaylığı sağlayan profile kavuşur.

Akıllı Banyo Ürünleri İle Hijyen ve Kullanım Kolaylığı

VitrA akıllı banyo sistemleri, benzersiz tasarımları ile kullanıcılara daha önce deneyimlemedikleri kadar yoğun hijyenik kullanım kolaylığı sağlar. Mimari tasarım alanında dünyaca ünlü isimlerin Design Studio VitrA ve İnovasyon Merkezi ile iş birliği sonucunda ortaya çıkan ürünler, bu özelliklerini bünyelerinde barındırdıkları üstün teknolojiler sayesinde edinir. Örneğin; VitrA Temassız özellikli akıllı banyo bataryası ve klozet modelleri, COVID-19 pandemisi ile çok daha önem kazanan kişisel hijyenin korunmasına doğrudan katkı sağlar. Temassız kullanım özelliğine sahip banyo ürünleri, el değmeden rahatlıkla kontrol edilebilir. Dolayısıyla patojenlerin çapraz bulaşma riski kayda değer oranda azalır.

Temassız kullanım özelliğine sahip ürünler vasıtasıyla banyolarındaki hijyen kalitesinin her daim üst seviyede kalmasını hedefleyen kullanıcılar, farklı seçeneklere yönelerek kusursuz ekosistemler oluşturabilir. Üstelik V-Care akıllı klozet kapağı, klozet ve gömme rezervuar kontrol paneli modelleri hem konutlar hem de işletmeler için ideal çözümler olarak ön plana çıkar. Zira hijyenik ve kolay kullanım özelliklerinin yanı sıra su tasarrufunu mümkün kılarlar. Kullanıcılar, fiziksel teması mümkün olan en alt düzeyde tutarak ihtiyaçlarına uygun su miktarını belirleyebilir. Hatta akıllı banyo ürünleri, banyo ve tuvaletlerde su tasarrufu avantajını pekiştirmek amacıyla fotoselli batarya modelleri ile birlikte kullanılabilir.

VitrA akıllı banyo ürünleri, konu temizlik olduğunda da kullanıcılara bariz kolaylıklar sunar. VitrA Clean özellikli modeller, üretimleri esnasında uygulanan sırlama yöntemi sayesinde su lekesi ve kireç artığı oluşumu sorununa neden olmaz. Seramik malzemeden üretilen klozet, lavabo ve bide çeşitlerinin sahip olduğu bu özellik, temizlik rutini dâhilinde sert kimyasalların kullanım zorunluluğunu tamamen ortadan kaldırır. Akıllı banyo ürünleri, cilt dostu yüzey temizleyiciler aracılığıyla yalnızca birkaç dakikada kusursuz görünüme kavuşur.

Vitra akıllı klozet modelleri, tüm bu özelliklere ek olarak kanalsız iç hazne tasarımına sahiptir. Kanalsız tasarım sayesinde kullanım yoğunluğu ne kadar artarsa artsın iç haznenin kir tutma kapasitesi asgari düzeyde kalır. Haliyle koku ve kötü görünüm oluşma ihtimali de düşer. Maksimum hijyeni sağlamanın çok daha kolay olduğu VitrA Rim-ex özellikli klozetler, Akdeniz Üniversitesi tarafından yapılan testlere göre standart türdeşlerinden %95 daha hijyeniktir.

Banyolara Şıklık Katan Akıllı Banyo Ürünleri

VitrA, akıllı banyo ürünlerini tasarlarken yalnızca hijyen ve kullanım kolaylığına odaklanmaz. Akıllı klozet kapaklarından gömme rezervuar paneline kadar her bir modelin şık görünüme sahip olmasına özen gösterir. Bu anlayış doğrultusunda şekillendirilen akıllı banyo ürünleri, her dekorasyon fikriyle uyumlu hale gelir. Renkleri ve çizgileri ile zamansız tasarımların ortaya çıkartılmasına adeta ilham kaynağı olurlar. 

Banyolara şıklık katan VitrA akıllı banyo ürünlerinin kullanılabilecekleri alanların başında modern atmosfere sahip mekânlar gelir. Beyaz renkteki akıllı klozet modelleri, kullanıldıkları alana ekstra ferahlık katar. Tasarım aşamasındaki renk seçimleri sayesinde siyah, gri, kahverengi tonların ağırlıkta olduğu banyolarda görüntü bütünlüğünü kusursuz biçimde sağlarlar. Yumuşak hatları, aynı formlardaki banyo küvetleri ve lavabolar ile rahatlıkla bir araya getirilebilmelerini mümkün kılar.

Mermer kaplı banyolar, akıllı ürünlerin kendilerine özgü şık duruşlarını en iyi şekilde sergileyebilecekleri diğer alanlardır. Sahip oldukları özellikler sayesinde bembeyaz görünümlerini yıllar boyunca korumayı başaran akıllı asma klozet modelleri, gizli montaj özellikleri nedeniyle minimalist stili destekler niteliktedir. Benzer şekilde akıllı bataryalar ve gömme rezervuar kontrol panelleri de monte edildikleri noktanın sanki uzantısıymış gibi bir duruş sergiler. Kullanıcının etkileşime gireceği kısımlar dışında diğer tüm unsurlar sıva altında gizli kalır. 

VitrA banyo ürünleri, tasarım özelliklerinden dolayı klasik stildeki mekânlar için de ideal seçenekler olma özelliği taşır. Nötr görünümleri, parlak renklerdeki mobilyalar ve banyo aksesuarları ile dikkat çekici dekorasyon örnekleri oluşturulmasına müsaade eder. Özellikle altın sarısı, bakır gibi renklere sahip diğer banyo ürünlerinin oluşturduğu göz alıcı görünümü yumuşatmak için banyolarda beyaz VitrA akılı klozet modellerine yer verilebilir.

Karşılaştırma Listesi
Güvenli ödeme

Ödeme işlemlerinizi iyzico altyapısı ve 3D Secure ile güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme
Ücretsiz ve hızlı teslimat

Siparişleriniz en kısa sürede özenle paketlenir ve ücretsiz olarak tarafınıza ulaştırılır.

Teslimat
VitrA Online Destek

Destek talepleriniz ve sıkça sorulan sorular için Destek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Destek